Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pantofi pe care TREBUIE sa ii ai in 2013

Pantofi pe care TREBUIE sa ii ai in 2013
Fie ca iti cheltuiesti jumatate din salariu pe pantofi, fie esti o fire mai practica si nu crezi ca ai nevoie de mai mult de 5 perechi intr-un an, stilistii ne aduc in fata cateva tipuri de pantofi pe care trebuie sa ii avem in 2013. Pentru o femeie care se doreste a fi in pas cu moda, acestia nu trebuie ratati cand apar pe rafturile magazinelor.


Pantofii negri cu toc
Sunt absolut mereu la moda, in orice perioada si pentru orice ocazie. Nu poti gresi niciodata daca asortezi o pereche de pantofi negri cu toc potrivit, la o tinuta eleganta, office ori casual.
Categoric, un must-have si in 2013; ramane la altitudinea ta daca alegi platforme sau un trend nou care va prinde din ce in ce mai mult, pantofii cu varf ascutit si talpa normala.

Pantofi statement
Dupa cat de mult auzim cuvantul acesta, se pare ca 2013 va fii anul statement din multe puncte de vedere, dupa bijuterii vin pantofii, care si ei trebuie sa iasa in evidenta cat de mult. Potriviti pentru club sau evenimente deosebite, pantofii statement trebuie sa intoarca privirile pe strada si chiar sa socheze; asta se poate realiza prin culori intense, nuante neon, imprimeuri interesante sau design neobisnuit.

Tenisi / adidasi
Nu sunt eleganti, insa ceea ce le lipseste la acest capitol au din plin la stil, confort, lejeritate, prospetime, modernism. Tenisii nu trebuie purtati numai de cele care merg la sala, pentru ca sunt incaltamintea perfecta pentru o zi aglomerata, cu multe drumuri; sunt suficient de potriviti pentru o tinuta casual de birou sau teatru. Tenisii cu toc isi pierd orice atitudine sportiva, dar castiga o nota de feminitate.

Sandale de plaja
Desi nu sunt chiar cea mai sanatoasa incaltaminte pentru picior, sandalele de plaja sunt de departe cele mai comfortabile si versatile; se pot purta la rochii scurte sau fuste maxi, dar si la pantaloni scurti ori jeansi lungi. Faptul ca sunt ieftine, ca nu sunt foarte rezistente si ca anual apar noi modele, sunt motve ca sa iti cumperi in fiecare vara cate o pereche.

Sandale romane (cu barete)
Pentru vara caniculara a lui 2013 trebuie sa fii pregatita cu o pereche de sandale romane, celebrele sandale cu multe barete, care imbraca frumos piciorul si dau un plus de feminitate. Sunt comfortabile si sexy in acelasi timp, potrivindu-se la tinute boho-chic, indie sau casual. Se pot purta la rochite subtiri, indiferent de lungime, la pantaloni scurti sau la fuste.

Botine
Ultimul tip de incaltaminte pe care trebuie sa o ai in 2013 sunt botinele. Se poarta botine de orice culoare, cu tocuri de diferite inaltimi... alegerea ramana la altitudinea ta. In topul preferintelor designerilor sunt botinele din piele intoarsa pentru anotimpurile uscate, dar pentru iarna tot pielea, fie ea si ecologica, este mai practica. Botinele se pot purta foarte simplu la colanti sau fuste (primavara si toamna) sau la pantaloni / jenasi (iarna).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre incaltaminte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2013

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre botine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sandale

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0