Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Parada de moda pe covorul rosu la Cannes 2015

de Sunt Fericita la 2015-05-15
Parada de moda pe covorul rosu la Cannes 2015
Parada de moda desfasurata pe covorul rosu de la Cannes a intrecut si in 2015 asteptarile, vedetele fiind surprinse in tinute extravagante, originale si purtand accesorii de lux.


Industria cinematografica se muta in perioada 13-24 mai la Cannes, unde actritele din intreaga lume se intrec in eleganta si stralucire.

Printre "reginele balului" se numara in acest an frumoasele Charlize Theron, Salma Hayek si Natalie Portman, care au mers in 2015 pe principiul mai simplu inseamna mai mult, mai elegant si mai frumos.

Va prezentam cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu de la Cannes 2015:

Charlize Theron
Frumoasa actrita a surprins publicul cu o rochie superba, de culoare galbena, care ii scoate in evidenta talia. Fara bretele si cu o trena uriasa, superba rochie a fost completata de o coafura chic, intr-o parte. Charlize a ales sa nu poarte alte bijuterii in afara de cercei, aratand ca mai simplu este mai frumos.

Julianne Moore
Si-a surpins fanii cu o rochie marsala, din catifea, la care a asortat perfect o pereche de sandale decupate, din acelasi material. A accesorizat tinuta cu o pereche de cercei rotunzi cu pietricele si un ruj visinu.

Naomi Watts
A purtat o rochie lunga, neagra, de printese, la care a asortat un colier si o pereche de cercei cu pietre. A ales o coafura simpla, care sa ii scoata tinuta in evidenta.

Miranda Kerr
A surprins prin curajul sau si a purtat o rochie de culoare roz intens, extrem de provocatoare, cu un decolteu imens si crapatura pe picior.    

Natalie Portman
Natalie Portman s-a facut remarcata prin simplitatea unei rochii rosii cu decolteu, fara bretele, la care a asortat o pereche de cercei si o bratara cu diamante. Ea a fost surprinsa alaturi de Benjamin Millepied.

Salma Hayek
Una dintre reginele covorului rosu la Cannes 2015, Salma Hayek si-a facut aparitia intr-o rochie de culoare neagra, cu imprimeuri, volanase si trena.


Sursa foto: Vogue

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0