Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Participa si tu la evenimentul caritabil pentru oamenii strazii: The Street Store are loc pe 3 octombrie in Bucuresti

de Ana-Maria Tudor la 2015-09-30
Participa si tu la evenimentul caritabil pentru oamenii strazii: The Street Store are loc pe 3 octombrie in Bucuresti
Pe 3 octombrie va avea loc "The Street Store", eveniment caritabil dedicat oamenilor strazii. Contribuie si tu cu haine, incaltaminte si accesorii de care nu mai ai nevoie si ajuta pe cineva sa zambeasca fie si pentru o clipa!


Ii vedem zilnic la coltul strazii, pe scarile de la metrou sau in fata covrigariei de vis-a-vis, stand cu mana intinsa, cu un bebelus in brate, incercand sa ne convinga sa cumparam o floare sau pur si simplu ne cer sa le dam cativa banuti pentru a-si cumpara o paine. Ii vedem atat de des incat uneori facem abstractie de ei de parca nici nu ar exista.

Si daca va ganditi ca poate unii dintre ei isi merita soarta, pentru ca stau cu mana intinsa in loc sa se duca la munca, altii ascund povesti cu adevarat cutremuratoare. Cum e batranica pe care am vazut-o cu totii in ultimele luni vanzand flori la metrou la Unirii. Cati dintre voi stiu ca a fost profesoara de Geografie si ca a invatat zeci de generatii de elevi despre Muntii Carpati si despre tarile prin care trece Dunarea din Germania pana in Romania? Avea candva o casa si o familie, insa a fost rapusa de boala, sotul ei a decedat, iar copiii au alungat-o din casa. Acum vinde flori pentru a-si cumpara o paine si doarme in scari de bloc. Astfel de lucruri cutremuratoare se intampla zilnic in jurul nostru, insa nu ne facem timp sa le observam.

In Romania avem 15.000 de persoane fara adapost, iar 5.000 dintre ele isi petrec zilele pe strazile Capitalei. Ati incercat vreodata sa faceti ceva pentru ele? Daca nu, acum este momentul!

Pe 3 octombrie se va desfasura evenimentul umanitar "The Street Store", infiintat pe strada si intretinut de oamenii strazii.

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, pe strada Schitu Magureanu, chiar pe trotuarul Parcului Cismigiu. Oricine poate contribui cu haine, incaltaminte si accesorii, iar persoanele fara adapost pot sa aleaga ceea ce au nevoie.



Pentru a contribui la promovarea acestui eveniment,  Ollie Gang Shop, magazin reprezentativ de cultura urbana si streewear, a realizat o sedinta foto controversata, care i-a avut ca modele chiar pe oamenii strazii. Scopul fotografiilor este sa atraga atentia asupra problemelor cu care persoanele fara adapost se confrunta in special inainte de inceperea sezonului rece.

Prin sustinerea acestui proiect ne propunem sa incurajam cat mai multi oameni sa doneze hainele si pantofii care si-au terminat viata in garderoba lor,  dar care ar putea fi de mare ajutor celor fara adapost.

Participa si tu pe 3 octombrie la "The Street Store"!





Credit foto:  Andrei Nemirschi


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0