Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pasi simpli pentru a scapa de kilogramele in plus

Pasi simpli pentru a scapa de kilogramele in plus
Este coplesitor sa ai ca tinta scaderea masiva in greutate, dar poti ajunge acolo. Numai ca nu imediat. Respira, ia-o mai incet si pregateste-te de succes prin cativa pasi simpli.


Stabileste tinte rezonabile
Care este scopul tau si, ce e mai important, cand vrei sa-l atingi? Daca vrei sa slabesti 7 kilograme, ai nevoie de vreo doua luni sau mai mult pentru asta. Daca vrei sa slabesti mai mult, drumul din fata ta este mai lung. Tine-te de program, stabileste etape de succes intermediar de care sa te bucuri cand le-ai parcurs, in loc sa te gandesti numai la marele final. Inregistreaza-ti succesele intr-un jurnal. 
Afla cate calorii ar trebui sa mananci
Toata lumea spune ca e important sa creezi un deficit caloric pentru a slabi. Nu e intru totul adevarat. Trebuie sa retii insa ca e bine sa mananci mai putine calorii din carbohidrati si grasimi. Mananca alimente mai slab calorice si creste intensitatea activitatii tale zilnice. Nu e bine sa slabesti mai mult de un kilogram pe saptamana, stiai, nu? Daca mentii acest procent, ai sanse mai mari sa tii kilogramele departe de tine mai multa vreme.
Planifica-ti mesele cu o saptamana inainte
Planificarea meselor si cumpararea in avans a tot ceea ce-ti trebuie inlatura stresul gatitului pe ultima suta de metri sau al opririi la fast-food, in drum spre casa. In plus, cand iti pregatesti singura mancarea, poti controla cantitatea de unt, de ulei si de unt. La incept, planifica-ti mesele pana miercuri, apoi, dupa ce-ti vei intra in mana, poti sa acoperi toata saptamana. Ce-ti ramane de la cina, ia la pranz, la serviciu.
Tine un jurnal a ceea ce mananci
Daca esti atenta la ce mananci si cat mananci, vei intelege mai bine ce faci bine si ce nu. Poti sa-ti imbunatatesti controlul asupra caloriilor alegand un pranz mai sanatos sau renuntand la cartofii prajiti din garnitura. Constientizeaza ca tot ce mananci iti ajuta sau nu tinta de a slabi. Foloseste o agenda in acest scop sau descarca o aplicatie pe telefon.
Tine-ti portiile sub control
Una dintre cele mai directe si mai simple metode de a reduce caloriile este sa-ti pui mai putin in farfurie. Sa stii ca senzatia de satietate trebuie sa apara la 10 minute dupa ce mananci, nu in timpul mesei.
Hidrateaza-te
La fel ca o masinarie bine unsa, corpul tau opereaza mai eficient cand esti bine hidratat. Daca bei apa, eviti si rontaielile atrase de stres. Tine-ti pe birou o sticla cu apa, pentru a ajunge usor la ea si umple-o de mai multe ori in timpul zilei. Si mersul la racitorul de apa ajuta.
Premiaza-te cand ajungi la etape intermediare importante
Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te bucuri cand reusesti sa slabesti si numai cateva kilograme. Cumpara-ti o bijuterie noua, o geanta, ceva. Nu haine, caci mai trebuie sa slabesti, nu?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scapa de kilogramele in plus

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0