Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pasionata de lectura? 3 parcuri din Capitala au devenit biblioteci in aer liber

de Ana-Maria Tudor la 2014-07-09
Pasionata de lectura? 3 parcuri din Capitala au devenit biblioteci in aer liber
Esti pasionata de lectura si iti place sa citesti in aer liber, la lumina naturala? Poti sa inlocuiesti biblioteca din casa cu parcurile din Bucuresti.


In parcurile Cismigiu, Alexandru Ioan Cuza si Tineretului au fost amenajate biblioteci de unde cititorii pot imprumuta, pe parcursul unei zile, orice carte isi doresc.

Volumele pe care persoanele pasionate de cultura le vor regasi in biblioteci fac parte din colectiile consacrate ale editurii Litera: "Bestseller", "Premium", "Thriller", "Nobel", seria de autor "Alice Munro" - castigatoarea premiului Nobel pentru literatura in anul 2013, "Sanatate si nutritie", "Biblioteca pentru toti copiii", "Disney", "Disney English", "Marvel", "Tom si Jerry".

Bibliotecile Litera se afla in Parcul Cismigiu - intrarea de la Conservator, Parcul Tineretului - Parcul Lumea Copiilor, Gradina Valorilor Romanesti, si Parcul Alexandru Ioan Cuza - intrarea Liviu Rebreanu.

Bibliotecile in aer liber fac parte din campania de incurajare a cititului pe care editura Litera o sustine cu ocazia implinirii a 25 ani de existenta.

Lectura in aer liber reprezinta o modalitate excelenta de relaxare si petrecere a timpului liber intr-un mod calitativ. Asadar, daca aveti micuti care nu stau locului in casa, scoateti-i la o plimbare in parc si cititi-va cartea preferata!

Bibliotecile in aer liber au fost deja instalate in Parcul Cismigiu, Parcul Tineretului si in Parcul Alexandru Ioan Cuza din 8 iulie si vor ramane acolo pana la sfarsitul lunii august.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0