Ingrediente:
- 400 grame paste,
- 5-6 rosii coapte,
- 1 ceapa mica,
- 4 linguri ulei de masline,
- cativa catei de usturoi,
- patrunjel,
- sare si piper,
- fulgi de chili,
- parmezan (optional).
Mod de preparare:
Punem pastele la fiert in apa cu un praf de sare. Intre timp pregatim sosul de rosii. Tocam ceapa si o calim in putin ulei, cand devine aurie adaugam jumatate din cantitatatea de usturoi tocat marunt si rosiile date pe razatoare (fara coaja). Condimentam cu sare, piper, fulgi de chili (sau boia). Lasam sa fiarba aproximativ 15 minute si adaugam restul de usturoi (pentru aroma), apoi oprim focul.
Dupa ce pastele s-au fiert, le scurgem de apa si punem in fiecare farfurie cate o portie. Adaugam in mijlocul pastelor sos de rosii si, optional, presaram parmezan si patrunjel.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!