Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Paste cu spanac si rosii cherry

de Sunt Fericita la 2021-07-13
Paste cu spanac si rosii cherry
Ai de gand sa gatesti ceva rapid, special si satios? Te-ai saturat de retetele clasice, dar in acelasi timp nu vrei nici sa petreci prea mult timp in bucatarie? Iti recomandam reteta de paste cu spanac si rosii cherry.


Ai nevoie de:

90g parmezan ras, 6g busuioc , 1 avocado taiat bucati, 30g iaurt grecesc fara grasimi, 2 catei de usturoi tocati, 450g baby spanac, 1 ceapa medie, tocata, 220g spaghete din grau integral, zahar, sare Kosher, ulei de masline, 350g rosii cherry

Cum se face:

Pune o foaie de copt in tava de la cuptor si pune rosiile cu o lingura de ulei de masline, un strat de sare si unul de zahar si acopera-le cu o alta foaie de copt.

Pune intre timp pastele la fiert si pastreaza apa in care au fiert acestea.  Caleste ceapa cu o lingura de ulei de masline si adauga la final si usturoiul. Amesteca bine si adauga apoi si spanacul, cate putin, pana se inmoaie.

Varsa compozitia intr-un bol adanc, adauga iaurtul grecesc si avocado si amestca bine compozitia. Mai adauga apoi cateva linguri din apa rezultata in urma fierberii pastelor si baga compozitia in blender pana se omogenizeaza.

La final adauga busuioc si apoi rastoarna pastele si rosiile cherry coapte deasupra. Pofta buna!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paste

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0