Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pastile de slabit: Cele mai eficiente si sanatoase solutii!

de Sunt Fericita la 2014-09-17
Pastile de slabit: Cele mai eficiente si sanatoase solutii!
Am luat si noi pastile de slabit, acum ceva timp sau poate ca inca mai luam. Avem capsule acasa, in geanta sau chiar la birou, sa nu cumva sa uitam de ele.


Care sunt cele mai faimoase si eficiente pastile de slabit?
Cele cu extract de guarana, care dau energie puternica, insa nu trebuie combinate cu cafeaua pentru ca pot da palpitatii foarte puternice.
Mai sunt faimoase si alte pastile de slabit, precum cele cu extract de ananas, cu extract de ceai verde, grapefruit si cele cu extract de ulei de in si canepa.
Interesate sunt si pastilele care te ajuta sa slabesti pe calea cea mai sanatoasa cu putinta: prin drenaj si detoxifiere. Si la acest capitol cunoastem foarte multe informatii. Stim ca putem folosi extracte din plante, din ierburi aromatice si chiar minerale si vitamine care sa ne forteze organismul sa evacuzeze toxinele acumulate de-a lungul timpului.
In timp, prin drenare si detoxifiere vom avea parte de o surpriza placuta: am si slabit pe masura, fara eforturi supraomenesti!
Mai sunt faimoase si pastilele de slabit pe baza de usturoi. Se spune ca acest aliment pune in miscare circulatia sangelui, intensificand actiunea metabolica, eliminand toxinele din corp si facilitand arderea grasimilor.
Evident, in loc de pastile de slabit putem sa consumam si una sau mai multe dintre aceste combinatii terapeutice naturale si sanatoase:
- ceaiuri din plante. Daca sunt cultivate in sistem ecologic, cu atat mai bine!
- salate proaspete. O salata de varza echivaleaza cu o capsula de slabit, garantat. Nu de alta, dar varza este o leguma cu calorii negative. Asta inseamna ca slabesti in timp ce mananci.
- sucuri de fructe, mai ales citrice. Acestea echivaleaza si ele cu o pastila de slabit. Minim de 5 ori pe saptamana, bea un fresh de portocale, un grapefruit stors, un smoothie de mandarine sau o limonada. Efectul este cu atat mai puternic cu cat folosesti un praf de scortisoara sau un praf de chilli!
sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0