Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Patru secrete de stil pe care trebuie sa le furi

Patru secrete de stil pe care trebuie sa le furi
Michelle Obama ne-a facut, pentru prima oara de la Jackie Kenedy, sa avem cu adevarat pofta sa aratam ca o prima doamna si, de data asta, chiar ne putem permite. Dar nu numai locul unde isi face cumparaturile doamna Obama o transforma intr-un fashion icon, ci cateva trucuri pe care vi le dezvaluim si voua.


Fa un test drive al hainelor

Daca te simti bine intr-un articol vestimentar, acesta arata automat bine pe tine. Michelle detine toate hainele pe care le poarta si se vede ca nu e niciodata stinghera.
Asa ca, inainte de a merge la un interviu sau la o prima intalnire, probeaza hainele pe care vrei sa le imbraci. Daca vei trage tot timpul de fusta in  jos sau vei verifica sa nu se vada breteaua sutienului, gaseste altceva. Cu cat te gandesti mai putin la haine, cu atat mai bine vei arata in ele.

Limiteaza-te la un singur accesoriu care sa-i lase pe ceilalti cu gura cascata

Michelle adauga cate ceva, o brosa, un colier sau o centura, la fiecare tinuta. Stii ca accesoriile pot salva orice, dar greseala numarul unu pe care o fac femeile este sa exagereze. Alege doar o piesa, de exemplu, un colier masiv, o curea cu catarama metalica sau tocuri naucitoare. Vei iesi in evidenta, fara sa arati ca un pom de Craciun.
Investeste in ceva ce are efect

Michelle poarta rochii ce-i complimenteaza silueta. Daca dai peste ceva ce iti cade bine, foloseste-l pana la capat. Daca iti vin bine blugii evazati, poarta-i si nu-i arunca cand se poarta cei stretch. Poti face variatii, din cand in cand.
 
Daca ai dubii, poarta rosu
 
Cand Michelle a mers la Casa Alba pentru prima data, in noiembrie 2008, pentru a se intalni cu familia Bush, a purtat o rochie de un rosu aprins care a facut ca toata lumea sa se uite la numai la ea. Aceasta culoare le arata tuturor ca esti la putere. Trebuie oare sa mai mentionam ca barbatii cred ca este cea mai atractiva nuanta?!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre secrete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0