Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plecam in vacanta. Luam si pisica?

Plecam in vacanta. Luam si pisica?
Va faceti planuri de vacanta, cautati locatia si cele mai bune preturi. Insa ce faceti cu pisica? O luati cu voi sau o lasati in grija altora?


Trebuie sa va ganditi la multi factori pentru ca fiecare pisica are personalitatea ei si mai ales este obisnuita cu familia si casa sa. Trebuie sa te interesezi si de conditiile in care vei calatori, care este mijlocul de transport cu care veti ajunge la destinatie.
Lasam pisica singura acasa

In general, pisicile prefera sa ramana in casa unde sunt obisnuite, unde se simt in siguranta. Daca lasati destula mancare si apa pisicii, puteti sa o lasati singura chiar si 2-3 zile, dar nu mai mult. In schimb acest lucru nu este recomandat pentru pisicute mai mici de un an, pentru cele mai mari de 10 ani sau pentru cele care au vreo afectiune sau problema de sanatate si au nevoie de atentie si ingrijire. Daca sunt lasate singure pentru o perioada mai mare de timp pot dezvolta probleme de comportament sau anxietate.
Daca lasati pisica in grija unui prieten, acesta trebuie sa vina zilnic pentru a curata litiera, poate chiar si pentru a se juca putin cu ea.
Este important ca cel care are grija de pisica sa fie foarte bine informat cu privire la ce ii place si ce nu ii place, alergii, afectiuni, informatii legate de istoricul medical si un numar de telefon la care sa va contacteze in caz de urgenta.
Ducem pisica la o pensiune pentru animale de companie

Pisicile foarte sociabile se pot descurca si trai bine si la o pensiune indiferent de durata de timp. Pensiunile asigura servicii de calitate, hrana si ingrijire, atentie medicala in caz de urgenta. Atentie, insa, la pensiunile care primesc multe animale, chiar si caini. In aceste cazuri exista posibilitatea dezvoltarii unor probleme de comportament sau de stres. Pe langa serviciile enumerate anterior este important ca pisica sa primeasca si atentie, jucarii si spatiu pentru miscare.
Luam pisica in vacanta

Daca alegeti varianta in care sa luati pisica in vacanta, atunci trebuie sa va ganditi la multe detalii. Daca plecati in afara tarii, trebuie sa ii faceti pisicii un pasaport in care sa fie trecute vaccinarile si deparazitarile la zi. In plus, trebuie sa va documentati cu privire la legile pe care tara respectiva le are referitor la animalele de companie. Apoi, trebuie sa cumparati o cusca speciala pentru calatorii.
In cazul in care calatoriti ca avionul, exista custi speciale. De asemenea, trebuie sa aflati daca hotelul unde va veti caza accepta si animale de companie.
Nu in ultimul rand trebuie sa stiti cum reactioneaza pisica la calatoriile lungi si mai ales daca sufera de ceva anume.  Este bine sa stiti ca majoritatea locatiilor care ofera cazare percep o taxa pentru animalele de companie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.09 din 5 - 22 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pisica

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre animale de companie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0