Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Poti adopta stilul de viata Feng shui?

de Sunt Fericita la 2018-05-07
Poti adopta stilul de viata Feng shui?
Feng shui (geomantia) este o abordare antica, dar inteleapta a modului in care mediul inconjurator ne afecteaza viata de zi cu zi.


Felul in care reactionam si sentimentele ne sunt afectate in mare masura de tot ceea ce ne inconjoara de aceea, invatand cum sa iti organizezi in mod corespunzator toate obiectele care ne inconjoara, ne putem imbunatati vietile in mare masura. La acest lucru deloc simplu se rezuma filosofia feng shui.
 
Neorganizandu-ne in mod corespunzator mediul in care traim sau muncim, ba chiar lasandu-l la intamplare, nu vom putea controla felul in care acesta ne afecteaza si poate sa devina un obstacol in calea telurilor noastre fara a ne da seama de acest lucru in mod constient. Feng shui ne invata tocmai aceste lucruri, cum sa ne amenajam spatiile de locuit si de lucru pentru a trage foloase de pe urma lor si nu dezavantaje. Feng shui ne invata cum sa ne amenajam si distribuim spatiile vitale astfel incat acestea sa ne asigure balans si armonie.
 
Lucruri simple precum locul unde ne amplasam biroul pot deveni determinante in ceea ce priveste armonia pe care o putem resimti sau nu intr-un anumit spatiu si afecteaza in mod direct factori esentiali precum nivelul de concentrare de care dispunem atunci cand lucram in spatiul respectiv.
 

Feng shui - viata armonioasa


Unul dintre cele mai importante concepte feng shui este bagua. Bagua este un termen specific care defineste “harta feng shui”, instrumentul cel mai important folosit in evaluarea spatiilor vitale sau de lucru. Forma acestei harti este reprezentata de un octogon, impartit in 9 diferite arii (suprafete). Fiecare dintre aceste suprafete corespunde unui element specific al vietii si ne ajuta sa le pozitionam in spatiile evaluate.
 
Feng shui gestioneaza cinci elemente principale pe care ar trebui sa le avem intotdeauna in vedere atunci cand armonizam mediul nostru: apa, lemnul, focul, pamantul si metalul. Fiecare dintre aceste cinci elemente se manifesta intr-un mod diferit si influenteaza in mod direct energia spatiului respectiv.
 
Termenul chi reprezinta energia, mai precis nivelul acesteia, intotdeauna in schimbare in functie de cele cinci elemente enumerate mai sus. Feng shui studiaza de asemenea felul in care acest chi evolueaza si actioneaza asupra noastra, ca o forta invizibila ce se manifesta prin toate elementele (obiectele) care ne inconjoara in viata de zi cu zi.
 
Dupa cum am putut observa, feng shui ne ofera o lume noua, inteleapta si bogata pe care sa o exploram. Dobandind cunostintele acestei antice filosofii putem intelege mai bine si imbunatati spatiile vitale si mediile de lucru. Feng shui ne permite astfel sa ne imbunatatim viata si nivelul energetic, maximizand efectele pozitive ale mediului in care traim.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre feng shui

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil de viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre energie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0