Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Poti sa ai buze frumoase

Poti sa ai buze frumoase
Ce-ti place cel mai mult la tine? Iti plac buzele tale? Ochii? Si una, si alta? Nu stim care sunt mai importante, dar buzele merita cu prisosinta atentia ta.


Daca ai buze subtiri, stii desigur ca exista pe piata produse care adauga un efect de „umplere” a buzelor. Ele contin acid hialuronic, extract de chilli sau scortisoara care fac buzelele sa se umfle un pic. Solutia este numai temporara si nu trebuie sa te astepti la schimbari dramatice. 
Daca vrei rezultate de durata, gandeste-te la solutii invazive de umplere a buzelor. Nu trebuie sa pierzi insa din vedere faptul ca volumul trebuie corectat pana la maximum 20% fata de volumul initial, caci altfel risti sa-ti deformezi gura. 
O veste proasta acum: dupa varsta de 30 de abni, volumul buzelor scade in mod fiziologic. 
Daca simti ca pierzi din volum din cauza varstei, poti sa-ti imbunatatesti aspectul buzelor facand gimnastica specifica. Simplu, rapid si sigur.
Exercitiul 1
Preseaza buzele. Tine apasarea cel putin sase secunde, apoi elibereaza tensiunea. Fa cinci repetari zilnice si apoi urca treptat pana la 20. pentru a evita aparitia ridurilor, pune degetele aratatoare in colturile gurii si trage un pic in sus.
Exercitiul 2
Acest exercitiu te va ajuta sa ai buze mai pline si mai fine. Tuguie-ti buzele cu tensiune, ca si cum te-ai pregati pentru un sarut. Mentine tensiunea sase secunde, apoi repeta.
Exercitiul 3
Buzele cazute pe care le avea bunica, in forma de U rasturant m-au afscinat multa vreme. Acum stiu ca nu erau nimic iesit din comun, caci, pe masura ce imbatranim, buzele se transforma din caus in palarie. Pentru a amana inevitabilul, acopera-ti dintii cubuzele si zambeste. Miscarea trebuie sa fie una puternica, pana la punctul in care simti un pic disconfort. Mentine sase secunde, cel putin, si repeta.
Riduri de fumator
Nu exista gimnastica preventiva pentru ridurile fine de pe buza superioara, asa numitele riduri de fumator. Medicii esteticieni opteaza fie pentru umplerea individuala - rid cu rid, fie pentru aplicarea de botox, rezultatul fiind disparitia lor totala. Atentie! Apar dificultati in pronuntarea unor consoane sau combinatii de consoane - mp, mb, p, b etc.
Daca nu vrei sa mergi la medic, opteaza pentru un ruj strident care sa distraga atentia de la santurile de sub nas.
Buze uscate
Foloseste un scrub pentru buze pentru a scapa de cojitele aparute, apoi aplica un balsam pe baza de ceara pe sub gloss sau ruj.
Si inca ceva: nu mai sunt la moda boticurile de rata, ci cele naturale!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre riduri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre acid hialuronic

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0