Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Poti sa ai totul

de Petru Scraba la 2014-05-07
Poti sa ai totul
Traim intr-o lume cu oportunitati nelimitate, cu un soare radiant, peisaje uluitoare si experiente mii si mii. Traim insa si intr-o lume cu saracie fatala, natiuni razboinice, politicieni corupti si consum in crestere de droguri. Nu trece nicio zi fara ca cineva undeva sa nu-si implineasca si cele mai nebunesti visuri, dar, tot asa, nu trece nicio zi fara ca altcineva altundeva sa nu fie doborat la pamant.


Perceptia este cea care conteaza.
Unii dintre noi traiesc intr-o lume luminoasa plina de ocazii fericite, dezvoltare personala si stima de sine, in timp ce altii traiesc intr-o lume incarcata de ura de sine, neimpliniri si nefericire. 
Diferenta dintre ei?
Perceptia, nimic mai mult.
Gandeste-te cand a fost ultima data cand ti s-a intamplat ceva „negativ”. Poate ti-a fugit cainele, te-a parasit iubitul sau ai ramas fara benzina pe autostrada. Acum gandeste-te la ce a urmat.
Cum ai facut fata? Aminteste-ti ce ti-a trecut prin minte cand evenimentule ra ind esfasurare. Ti-ai pierdut controlul emotiilor? Ai inceput sa urli? Te-ai inchis complet?
Sunt sanse mari sa fi facut una din doua. Si, desi nu este rau sau neobisnuit, atitudinile acestea te impiedica sa-ti traiesti viata „ideala” pe care ti-o doresti, sa ai totul.
Ce ar fi fost daca ai fi privit evenimentul ca pe ceva pozitiv? Poate te-a parasit prietenul, dar numai asa esti libera sa te intalnesti cu iubirea vietii tale. Poate ai ramas fara benzina, dar cand mai ai tu ocazia sa mergi doi kilometri pe jos (cat mai e pana la benzinarie)?
Fiecare lucru ce ni se intampla poate fi interpretat ca fiind pozitiv sau negativ. Lucrurile care ni se intamla sunt doar evenimente. Modul cum reactionam la ele ne contureaza vietile si ne dicteaza cat de fericiti suntem.
Care este idealul tau de viata?
Multi dintre noi nu stau un pic deoparte sa inteleaga cum ar arata viata ideala. Dorim mai mult (bani/succes/libertate/fericire etc.), dar cam atat. Putem sa ne planificam o vacanta la plaja, dar rareori cineva isi planifica viata.
Ce-ar fi daca ai sta o ora, o zi, o saptamana sa planifici exact cea mai buna viata pe care-o poti avea? Descrie cum va fi, cu cine va fi si ce vei face.
Fericirea inseamna sa-ti traiesti viata in proprii termeni. Sa ai libertatea de a controla timpul si energia. Viata poate fi buna sau rea. Este alegerea ta.
Alege sa ai totul
Suna cliseistic, dar este adevarat si posibil. Fiecare va defini altfel totul, asa ca depinde de tine ce inseamna el.
Poate vrei sa stai zilnic in parc cu fetita ta. Poate vrei sa castigi suficient sa nu mai stai cu soacra. Sau poate vrei sa te muti la New York.
Ideea este sa iti controlezi propriul destin, sa fii foarte pasionata de ceea ce faci, sa vrei sa te trezesti dimineata.
Nu conteaza cum iti defiensti viata ideala, ci ca TU o defiensti.
Si, odata ce ai stabilit acre va fi ea, ai nevoie de doua lucruri:
1. Sa intelegi ca poti trai cum doresti. Nu poti realiza asta daca nu crezi.
2. Fa zilnic cate ceva spre a ajunge acolo.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata perfecta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre perceptia

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bani

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0