Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Poti sa mananci si dupa ora 18:00. Iata ce alimente!

de Camelia Diaconu la 2018-04-24
Poti sa mananci si dupa ora 18:00. Iata ce alimente!
Auzim tot mai des faptul ca, daca vrem sa slabim nu trebuie sa mai mancam nimic dupa ora 18:00. Insa, realitatea pe care medicii nutritionisti ne-o relateaza, este de fapt alta. Sunt alimente permise, care nu ingrasa si pe care le poti manca relaxat chiar si dupa aceasta ora. Iata care sunt top 5 alimente pe care le poti consuma la orice ora, chiar si noaptea!


Daca vrei sa slabesti ori sa iti mentii o greutate optima, atunci nu este indicat sa alegi o dieta drastic pentru asta. Consumul moderat de alimente, te poate ajuta sa iti mentii o greutate ideala, fara sa faci prea mari eforturi. Iar, daca ti se face foame inainte de somn, poti manca! Iata ce nu dauneaza nici siluetei, dar nici sanatatii. 
 
Supa. Este unul dintre alimentele, care au un efect calmant, mai ales daca este consumat seara. Supa este un lichid sanatos pe care il poti consuma la orice ora, insa nu exagerat. Daca iti este foame si ceasul a trecut de ora 20:00, atunci poti incerca o supa de pui sau de legume. Nu sunt indicate supele crema de linte ori mazare deoarece pot produce un somn agitat. 
 
Migdale. S-au realizat studii de nutritie, iar rezultatul a fost acela ca, migdalele nu ingrasa deloc. Asa ca, daca iti este foame, dar crezi ca este prea tarziu pentru o mica gustare, poti manca cu incredere o portie de migdale. Incearca sa eviti migdalele prajite si sarate, varianta ideala fiind cele crude.
 
Seminte de dovleac. Sunt bogate in magneziu si reprezinta alimental ideal pe care il poti rontai seara, atunci cand iti este foame. Renunta la micile tentatii precum chipsuri ori bomboane si opteaza pentru seminte de dovleac. Acestea te pot ajuta si sa ai un somn linistit. Si in cazul acesta, este indicat sa mananci semintele de dovleac neprajite si fara sare in exces.
 
Banane. Sunt fructele ideale, care pot potoli repede senzatia de foame. Sunt bogate in fibre sit e pot ajuta sa iti imbunatatesti digestia, asa ca sunt numai bune de mancat si seara. Nu au multe calorii si contin  triptofan, un amino acid, care te va ajuta sa te linistesti si sa te odihnesti mai bine.
 
Lactate degresate. Sunt indicate deoarece ard grasimile, au un aport ridicat de calciu si pot imbunatati functionarea organismului. De cele mai multe ori, lactatele sunt recomandate in curele de slabire deoarece calciul patrunde cu usurinta in celulele adipoase si le determina sa lucreze mai mult. Asa ca, poti incerca seara sa consumi si o cantitate moderata de lactate degresate. 
 
Legume crude. Legumele sunt sanatoase, stim asta deja. Sunt recomandate pentru un consum zilnic, in mai multe forme. Ei bine, seara, cand simti senzatia de foame, poti consuma si o portie de legume crude, nepregatite termic. In functie de preferinte, poti alege morcovi, ardei gras, chiar si o cantitate mica de rosii, castraveti, etc. 
 
Nu uita ca tot ce consumi, mai ales daca vrei sa slabesti ori sa te mentii, trebuie sa consumi cu moderatie. Excesul nu are ce sa caute in alimentatie. Nu te ridica de la masa atunci cand esti satul, ci ofera-i organismului tau, portia de sanatate zilnica de care are nevoie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.24 din 5 - 17 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0