Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Povestea de succes a lui Iulian Stanciu, milionarul de la eMAG

Povestea de succes a lui Iulian Stanciu, milionarul de la eMAG
A creat compania Asesoft pe cand era student in anul IV la Facultatea de Cibernetica, de la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Vindea calculatoare intr-un apartament de 40 de metri patrati de pe bulevardul Magheru, din Capitala. Inca din primul an, ajunsese la 400 - 500 de calculatoare pe luna. Dezamagit fiind de sistemul de invatamant romanesc, a renuntat la studii si a facut un pas catre businessul de distributie.


A inceput cu distributia de electronice, a continuat cu cea de electrocasnice, iar apoi a vrut sa-si dezvolte compania in stilul Amazon, adica un veritabil mall online.

Iulian Stanciu este unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania, potrivit revistei Forbes si managerul retailerului online eMAG si din aprilie anul acesta, a vrut sa-si diversifice oferta, comercializand carti si jucarii. Milionarul sustine, intr-un interviu prealuat de Mediafax, ca pana la sfarsitul anului 2011, eMAG va fi cel mai mare vanzator de carte online, detinand la ora actuala 10% din piata.

Avea colegi de facultate care lucrau in ture, noaptea, iar ziua veneau la cursuri. Iulian Stanciu a pornit in 1998 cu un calculator de acasa, o masina luata imprumut, niste birouri, iar pentru computerele pe care le vindea, lua credit de la furnizor, cu termen de plata.

"La inceput, mergeam cu autobuzul sa iau componentele de calculator. Am avut initial un Oltcit, apoi o Dacie Break veche, dupa care o Dacie Break mai noua, apoi alta si mai noua. Am facut afaceri si cu prieteni si cu familie, cu fratele meu, care ulterior a ramas in business", isi aminteste actualul manager al retailer-ului online eMAG, membru fondator al Asesoft Distribution si detinator al brandului Flanco din 2010, despre inceputurile sale antreprenoriale.

Dupa doi ani, Iulian Stanciu s-a gandit insa sa faca un pas catre businessul de distributie, care a presupus foarte multa munca, dar si putin noroc, dupa cum el insusi marturiseste.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.59 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre interviu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre emag

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0