2 cani afine
2 cani mure
2 cani zmeura
1/2 cana zahar
1/2 cana tapioca
1/2 cana scortisoara
1/2 ligurita ghimbir pisat
1/4 lingurita sare
3/4 cana biscuiti graham pisati
1/3 cana faina
1/3 cana unt
Preparare:
amesteca intr-un vas mare afinele, murele, zmeura, zaharul, tapioca, scortisoara si ghimbirul cu sarea si lasa sa stea un sfert de ora; amesteca din cand in cand. Toarna amestecul intr-un vas yenna si acopera cu folie de aluminiu. baga vasul la cuptor pentru 30 de minute. Intre timp, pregateste topping-ul: amesteca biscuitii pisati cu untul, faina si zaharul. Se scoate vasul din cuptor, se aseaza topping-ul deasupra stratului cu fructe, se acopera si se mai lasa pentru inca 20 de minute.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!