100 g unt
1 pahar zahar pudra
1 lingura zeama de portocala
1 ou
1 lingurita rasa de bicarbonat
un praf de sare
2 1/2 pahare faina
Ingrediente pentru crema de ananas:
2/3 pahar zahar
3 linguri rase de faina
1 1/2 pahar ananas din compot, scurs bine de sirop si tocat marunt
2 linguri zeama lamaie
1/2 pahar sirop de ananas
100 g unt
Prepararea blatului: se freaca untul cu zaharul; se adauga pe rand oul batut bine, bicarbonatul si sarea dizolvate in zeama de portocale. La final se incorporeaza faina. Aluatul se framanta, iar daca e prea moale se da la rece pentru 30 de minute. Se intinde o foaie subtire si se taie rondele cu paharul sau cu alte forme. Se coc pe foaie de copt, distantate una de cealalta, timp de 10 minute.
Prepararea cremei de ananas: se amesteca zaharul cu faina, se incorporeaza ananasul, siropul de ananas si zeama de lamaie. Se fierb la foc mic, amestecand in continuu pana se ingroasa compozitia. Dupa ce se raceste crema de ananas, se incorporeaza untul frecat spuma s se lasa o ora la rece.
Prajiturile se lipesc doua cate doua cu crema de ananas.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!