Ingrediente:
6 linguri de unt nesarat, moale
6 linguri de zahar brun
150 g unt de arahide
60-70 g biscuiti de graham (merg si cei digestivi) faramitati
1 lingurita de esenta de vanilie
½ lingurite de sare
2 cani de zahar pudra
Ingrediente pentru glazura:
250 g ciocolata neagra, taiata in bucati mici
5 linguri smantana
½ lingurite de extract de vanilie
Mod de preparare:
Unge o tava de copt si acoper-o cu hartie de copt. Pune-o deoparte.
Freaca untul pana devine cremos. Adauga zahar si freaca in continuare. Apoi untul de arahide, biscuitii faramitati, vanilia si sarea si freaca (sau roteste la mixer) pana cand compozitia se leaga si este cremoasa. Adauga zaharul pudra si amesteca in continuare.
Pune mixtura obtinuta in tava de copt si egalizeaza. Foloseste-ti mainile sau fundul unei cani de masurare pentru a uniformiza partea de sus. Lasa deoparte pana faci glazura.
Combina ciocolata si smantana intr-o tigaie pe foc mic (sau la bain marin). Amesteca pana cand ciocolata se topeste si se integreaza in smanatana. Da la o parte de pe foc si adauga vanilia. Pune deasupra compozitiei din tava si folsoeste un cutit sau o spatula sa uniformizezi.
Pune rezultatul la frigider vreme de o ora. Poti sa scoti prajitura cu hartie de copt, sa o asezi pe untocator si sa tai in bucatele de marimea convenabila tie sau copiilor tai. Tine prajiturelele la frigider si mananca-le reci.
Sursa: handmadecharlotte.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.89
din 5
- 9 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!