Ingrediente:
- 1 kg praz,
- 250 g masline,
- 2 linguri bulion,
- 4 linguri ulei,
- 1 lingura otet,
- 2 lingurite zahar,
- 1 legatura patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata prazul, pastrand doar partea alba, se spala bine sub un jet de apa rece, apoi se taie in bucatele de cate aproximativ 3 cm lungime, se oparesc in apa clocotita, se scurg si se rumenesc in ulei incins.
Se adauga maslinele, desarate si curatate de samburi, 150 ml de apa clocotita, bulionul diluat cu putina apa calduta, zahar, otet, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine si se introduce vasul la cuptor, unde se lasa la foc potrivit cam un sfert de ora, apoi se presara deasupra patrunjelul tocat si se mai lasa 5 minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!