Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premiera la cinema: O luna in Thailanda

Premiera la cinema: O luna in Thailanda
Filmul "O luna in Thailanda" va avea premiera in cinematografele romanesti pe 16 noiembrie 2012. Din distributie mai fac parte actorii Tudor Aron Istodor, Raluca Aprodu, Victoria Raileanu, Ionut Grama, Sabina Posea, Bogdan Cotlet, Stefan Munteanu, Simona Ghita.


     Filmul a avut premiera internationala in competitia “Settimana Internazionale della Critica” din cadrul Festivalului International de Film de la Venetia (29 august - 8 septembrie 2012).
"O luna in Thailanda" spune povestea lui Radu (Andrei Mateiu) care, in noaptea de Revelion, realizeaza ca nu este multumit de viata lui  sentimentala si decide sa se desparta de prietena sa, Adina (Ioana Anastasia Anton). El porneste intr-o calatorie prin cluburile bucurestene in cautarea fostei iubite (Sinziana Nicola). Dar oare alaturi de ea vrea sa isi petreaca toata viata?
"'O luna in Thailanda" este un film despre decizii, un film despre generatia mea - o generatie confuza. Cei de varsta mea au ajuns sa fie mult mai superficiali in privinta dragostei si tind sa nu mai acorde multa atentie propriilor sentimente. Iau decizii pripite, fara a reflecta prea mult, fara sa-si asculte instinctul", declara regizorul Paul Negoescu.
Paul Negoescu a mai participat anul acesta cu debutul sau - "O luna in Thailanda" - la Festivalul International de Film de la Venetia, Festivalul International de Film Francofon de la Namur, in Competitia "Emile Cantillon", la Festivalul de Film de la Zurich in competitia oficiala si la Festivalul Noului Cinema de la Montreal, in selectia internationala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre film

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cinema

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0