Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Preparate delicioase sarace in calorii: iata ce poti sa mananci sanatos vara asta

de Sunt Fericita la 2021-06-07
Preparate delicioase sarace in calorii: iata ce poti sa mananci sanatos vara asta
Silueta perfecta este un deziderat atat pentru femei, cat si pentru barbati, mai ales in perioada concediilor de vara. Pentru a-si atinge telul, multi fac eforturi si renunta la preparatele culinare preferate, fara sa stie insa cat de potrivite sunt alegerile lor. Cea mai mare platforma de food ordering din Romania, foodpanda.ro, vine in ajutorul lor cu o lista cu preparate culinare sarace in calorii, dar bogate in vitamine, ideale pentru a obtine un trup de invidiat la plaja.


Supa de rosii este ideala in zilele toride de vara, pentru ca poate fi mancata si rece. In plus, cu ajutorul ei se slabeste rapid si se elimina toxinele acumulate in corp, dar se asigura si necesarul de vitamine si minerale cu mai putin de 100 de calorii la o portie de 300 g.

Spanacul ajuta la intarirea musculaturii, scade retentia apei in organism, reda fermitatea pielii, detoxifica organismul si topeste rapid tesutul adipos, fiind un aliat de nadejde in curele de slabire. Acesta are 26 de calorii la 100 g. Pentru cei care nu se pot acomoda cu gustul lui in stare cruda, mancarea de spanac reprezinta o alternativa apetisanta, cu circa 40 de calorii la 100 g. Pentru un plus de gust si un aport proteic cu continut redus de grasimi, poate fi garnisit cu un ou romanesc fiert in apa, care are doar 80 de calorii.

Salata orientala este un preparat versatil, care poate fi modificat dupa gustul fiecaruia. In plus, cu mai putin de 100 de calorii la 100 g, acest preparat asigura un aport consistent atat de proteine si lipide, cat si de fibre si carbohidrati, nutrientii necesari pentru buna functionare a organismului.

Pe langa salate si preparatele cu legume, supele sunt aliatul perfect pentru dieta. Acestea au numeroase vitamine, dar sunt sarace in calorii, datorita modului de preparare. Printre preparatele de acest gen care au circa 100 de calorii la portia de 300 g se numara si supa de galuste sau cea de legume.

Cei care nu pot renunta la carne, dar vor sa slabeasca inainte de a ajunge la plaja, pot opta pentru ficatei picanti de pui inabusiti, cu legume si ardei iute.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente sanatoase

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0