Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prezentari energice, entuziaste si emotionante

Prezentari energice, entuziaste si emotionante
Prezentarile pot sa-i ridice sau sa-i coboare pe manageri, si managerii stiu asta. Acest gen de presiune nu-i ajuta pe manageri sa fie performanti.  Ca urmare, este relativ usor sa te remarci din grupul tovarasilor tai, in cazul in care nivelul mediu al prezentarii managementului se afla undeva intre profund si atroce. O prezentare buna nu are secrete mari: probabil ca stii deja cum se face o buna prezentare si cum sa o pregatesti. Urmeaza un ghid simplu care sa-ti permita sa-ti atingi adevaratul potential in prezentari. Incearca mai intai un exercitiu simplu.  Pasul unu: aminteste-ti cele mai bune trei prezentari la care ai parti cipat anul trecut. Ce-ti amintesti cel mai bine despre fiecare?  Pasul doi: aminteste-ti trei dintre cele mai proaste prezentari la care ai participat anul trecut. Ce-ti amintesti cel mai bine despre fiecare? S-ar putea sa nu-ti amintesti toate detaliile. Iti vei aminti probabil ceva despre felul in care arata prezentatorul si cum vorbea. Si poate ca iti vei aduce aminte doua mesaje importante care reieseau din prezentare. Ambele prezentari, si cele mai bune, si cele mai proaste, sunt dominate in mare parte de stil si infatisare, cu esenta dominata de cateva puncte-cheie. Gandeste-te acum la pregatirea ta pentru o mare prezentare. Cat timp petreci cu redactarea documentului, cu pregatirea anexelor si elaborarea tuturor amanuntelor? Cat timp petreci cu repetarea, cu tinuta si cu pregatirea  unui mesaj sau a doua mesaje principale care sa dea lovitura? Cea mai mare parte a timpului si a efortului este dedicata detaliilor de care nu isi va aminti nimeni, dar se consuma putin timp cu repetarea si asi gurarea impactului real. O prezentare eficienta reprezinta un amestec de stil bun si esenta. Merita sa le pregatesti pe amandoua.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0