Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primele zile de munca dupa concediul de Paste. Esti pregatita?

de Ana-Maria Tudor la 2015-04-14
Primele zile de munca dupa concediul de Paste. Esti pregatita?
Esti pregatita sa revii la serviciu dupa vacanta de Paste? Poate ca te-ai intors deja la birou, insa gandurile tale sunt inca in vacanta, la cozonacii rumeniti si ouale rosii pe care le-ai ciocnit cu cei dragi.


Expertii in resurse umane arata ca majoritatea femeilor revin la birou dupa vacanta de Paste cu o stare de melancolie, care afecteaza performanta la locul de munca.

Melancolia de dupa vacanta se manifesta prin oboseala, anxietate si iratabilitate. Aceste simptome duc la scaderea randamentului la serviciu, lipsa puterii de concentrare si a abilitatilor de comunicare, de prioritizare a sarcinilor si de realizare a obiectivelor propuse.

Expertii in resurse umane propun ca prima zi dupa revenirea din concediul de Paste sa fie una de acomodare si de organizare. Astfel, puteti stabili o mica sedinta la inceputul zilei de lucru, in care sa discutati cu colegii despre ceea ce ati facut in vacanta si despre ceea ce aveti de facut in perioada urmatoare.

Stabiliti programul pe ore pentru fiecare din zilele urmatoare si incercati sa respectati fiecare task, incepand cu cele mai usoare, care nu va solicita prea mult atentia.

Verificarea corespondentei ar trebui facuta in detaliu, in a doua parte a zilei, pentru ca altfel riscati sa stergeti un e-mail important.

Concentrati-va pe fiecare sarcina in parte si evitati sa lucrati in paralella doua proiecte in primele zile de dupa concediul de Paste, fragmentarea propriilor activitati putand duce la grave greseli pentru firma la care lucrati.

Este important ca prima zi de munca dupa o vacanta sa se incheie cu realizarea unor sarcini usoare, care se pot realiza repede si eficient!

Expertii in resurse umane recomanda ca in primele zile dupa concediu sa incercam sa mergem la birou mai aranjate decat de obicei, purtand o tinuta mai eleganta si un look fresh, deoarece ne ajuta sa ne simtim mai bine in pielea noastra, sa avem mai multa incredere in noi si sa lucram mai eficient.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0