Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Probleme digestive? Top 3 ceaiuri care pot ajuta oricand

de Camelia Diaconu la 2020-10-22
Probleme digestive? Top 3 ceaiuri care pot ajuta oricand
Un tranzit intestinal lent, balonari, crampe abdominale, arsuri la nivelul stomacului, diaree sau chiar constipatie sunt problemele des intalnite cu care se confrunta sistemul nostru digestiv. Din cauza unui stil de viata dezechilibrat, a stresului sau a odihnei necorespunzatoare, poti aparea si afectiuni la nivelul tranzitului. Ei bine, le poti trata foarte usor cu ajutorul urmatoarelor remedii naturale.


Top 3 remedii naturale care te ajuta sa iti imbunatatesti digestia
 

Ceaiurile sunt bauturile care trateaza imediat orice tip de afectiune de la nivelul tranzitului. Au o actiune rapida, sunt usor de digerat si pot fi baute oricand. Pot ameliora durerile de stomac urmatoarele ceaiuri:
 
Ceai de menta. Este indicat pentru consum deoarece este modalitatea ideala de a scapa de balonare si de a-ti stimula digestia. Atunci cand ai senzatia unui stomac umflat este din cauza enzimelor care nu au suficient timp sa descompuna in mod treptat mancarea pe care o consumi. Daca suferi de aceasta problema, atunci trebuie sa ii aduci un ajutor stomacului, pentru a functiona intr-un mod cat mai optim si sistemul digestiv. Consuma un ceai de menta ori de cate ori ai avut o masa copioasa si pe care crezi ca nu o digeri usor. De asemenea, poti bea ceai de menta si in momentul in care vrei sa tratezi toxiinfectiile alimentare si sa ameliorezi tulburarile gastrointestinale.
 
Ceai de papadie. Ceaiul obtinut din radacina sau din flori este solutia ideala pentru a trata problemele tranzitului intestinal si pentru a te ajuta sa digeri mai usor grasimile. Este recomandat pentru consumul zilnic, pana in momentul in care observi semne de imbunatatire la nivelul stomacului. Este un produs puternic pentru a combate constipatia, avand efect diuretic, eliminand toxinele din organism. Ceaiul de papadie este bogat si in vitamina A,B, C, D, dar si minerale si zinc, fier, potasiu.
 
Ceai de ghimbir. Recomandat pentru mai multe tipuri de afectiuni, ceaiul de ghimbir este un adjuvant natural si in problemele digestive. Poate trata constipatia, balonarea, dar si diareea sau arsurile la stomac. Actioneaza in mod direct la nivelul tranzitului intestinal si iti ajuta organismul sa elimine toxinele. Contine vitamina A,B,C, E, dar si minerale precum calciu si magneziu, care te vor ajuta sa iti recapeti starea de energie.
 
Ceaiurile sunt recomandate pentru consum in fiecare zi, chiar si de doua ori pe zi, impreuna cu o alimentatie echilibrata si cu un stil de viata sanatos care sa cuprinda odihna si miscare.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.31 din 5 - 18 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0