Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produse cosmetice obligatorii pentru ingrijirea pielii pe timp de iarna: creme clasice si remedii eco

Produse cosmetice obligatorii pentru ingrijirea pielii pe timp de iarna: creme clasice si remedii eco
Pielea trebuie protejata si hidratata pe timpul iernii. Toamna si iarna sunt anotimpuri care au farmecul lor, printre care explozia de culori a frunzelor uscate, ciocolata calda bauta in fata semineului, bradul de Craciun, etc. Partea rea este adusa de efectele frigului: piele, par si uze uscate. Solutia este o hidratare corespunzatoare a pielii, parului si buzelor, consumul de apa si tratarea pielii cu balsam, crema sau lotiune hidratanta ori de cate ori simti ca e cazul. Iata o lista cu produse cosmetice pentru ingrijirea pielii pe timp de iarna...


1. Crema hidratanta de fata
Cum vine vremea rece si simti ca frigul iti ciupeste pielea, schimba crema obisnuita de fata cu una intens hidratanta.

2. Masca hidratanta pentru fata
Daca tenul tau este de obicei uscat, aplica o masca hidratanta de 1-2 ori pe saptamana. Daca preferi o varianta eco, prepara singura masca hidratanta din iaurt, banane, miere si avocado.

3. Balsam de par
Nu numai pielea devine mai uscata pe timpul iernii, ci si parul. E bine ca pe perioada rece sa aplici un balsam de par la fiecare spalare, ba chiar si un tratament de hidratare intensa. Balsamul se aplica pe par ul ud, spalat, si se lasa intre 5 si 20 de minute inainte de a fi clatit.

4. Balsam de buze
Buzele uscate se cojesc, au un aspect neplacut si mai sunt si dureroase. Poatra mereu cu tine in geanta un balsam hidratant de buze si aplica de fiecare data cand simti nevoia. Ca remediu eco, exista si la noi acum balsamuri facute numai din unturi de cocos, shea sau cacao.

5. Ulei pentru cuticule
Cuticulele si pielea din jurul unghiilor se usuca foarte mult pe timpul iernii, mai ales pentru ca de obicei aceasta zona a corpului este uitata. Trateaza unchiile cu un ulei bun de cuticule. Remediul eco este uleiul de masline, cate o picatura pentru fiecare unghie; se maseaza bine si se clatesc mainile dupa 5 minute.

6. Crema hidratanta de fata
Nu toate cremele de fata sunt la fel si nu orice crema e buna pentru tenul tau, indiferent de vreme. Ai observat, probabil, ca vara ai nevoie de o crema mai usoara iar in sezonul rece de o crema intens hidratanta. Deoarece pielea fetei este mai sensibila si mult mai predispusa la acnee sau uscare, foloseste o crema speciala, hidratanta, pe care sa o aplici intr-un start subtire, cel putin o data pe zi, in funcntie de cate ori iesi afara.

7. Ingrijeste si pielea picioarelor
Chiar daca picioarele stau in pantofi si nu sunt expusi privilor in sezonul rece, asta nu inseaman ca numai trebuie sa le ingrijesti la fel de mult ca vara, din contra. Frigul afecteaza mai ales calcaiele, care se pot crapa, usca sau decoji - macar o data pe saptamana, fa o baie speciala pentru picioare, dupa care aplica o crema intens hidratanta.

8. Crema hidratanta de corp
Crema intens hidratanta de corp, untul de corp sau uleiurile speciale sunt obligatorii pe timp de iarna. Orcum, pielea corpului trebuie ingrijita si hidratata si pe timpul verii, dar iarna acest lucru e absolut necesar. Daca vrei sa optezi pentru o vanrianta eco, exista multe magazine la noi in care poti gasi uleiuri de corp si unturi de corp minunat de hidratante si parfumate, dar fara ingrediente nocive.

9. Exfoliant
Daca hidratezi pielea, nu uita sa o si exfoliezi. Exfolierea indeparteaza celulele moarte ale pielii si mentine pielea moale si fina. Exfoliaza i aspecial zona coatelor, calcaielor si genunchilor. Ca remediu eco, cumpara-ti un sapun exfoliant sau amesteca putin zahar in apa de spalat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre crema

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hidratanta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre balsam

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iarna

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0