Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produse de ingrijire pe care dermatologii le considera nefolositoare

de Camelia Diaconu la 2018-06-11
Produse de ingrijire pe care dermatologii le considera nefolositoare
Din dorinta de a avea o gama variata de produse pentru a acoperi fiecare nevoie a corpului, uneori cheltuim sume mari de bani pentru produse, pe care, in mod normal, niciun dermatolog nu le recomanda.Sunt o multime de creme si lotiuni pe rafturile magazinelor, sa nu mai spunem si de site-urile online specializate in comercializarea produselor de ingrijire, iar cand ajungem in fata faptului implinit, chiar nu mai stim pe care sa o alegem. Iata care sunt produsele pe care orice dermatolog nu le-ar recomanda, pentru ca le considera inutile!


Masti care hidrateaza picioarele. De cele mai multe ori, aces tip de produse nu dau rezultatele dorite, indiferent de suma pe care ai platit-o pe un produs. Recomandarea din partea dermatologilor este aceea de a folosi o crema hidratanta normala, pe care sa o aplici seara inainte de culcare, iar pentru a rezista si mai bine, incalta-te intr-o pereche de sosete din bumbac peste noapte.
 
Uleiul de plaja pentru accelerarea bronzului. In primul rand, acest produs nu este recomandat din cauza faptului ca nu ofera protectia necesara corpului atunci cand este expus la soare. Uleiul pentru accelerarea bronzului are o protectie foarte mica impotriva radiatiilor solare si poate inrautatii aspectul pielii. Poate avea si efectul de a bloca porii si de a duce la alte afectiuni dermatologice ale pielii. 
 
Spray cu factor de protectie. Este tot un produs inutil deoarece nu se aplica intr-un strat suficient de gros pentru a oferi corpului protectie. In cazul in care stai la soare un timp mai indelungat, spray-ul isi pierde din proprietati, asa ca, asigura-te ca folosesti o crema ce are un factor ridicat de protectie. 
 
Masti ce au in compozitie carbune activ. Sunt populare in ultima vreme in randul consumatorilor, insa dermatologii ne spun ca aceste masti au toate sansele sa distruga epiderma. Contin ingrediente, care sunt mult prea agresive pentru piele, pot usca stratul pielii, aspect deloc estetic. 
 
Lotiuni pentr corp. Este o diferenta intre lotiune de corp si crema pentru corp. In cazul lotiunilor, acestea au un continut mai ridicat de apa si nu reusesc sa hidrateze la fel de bine apa. Cremele hidrateaza deoarce au o consistenta cu mult mai cremoasa si se absorb mult mai repde in piele, oferind chiar o bariera de protectie. 
 
Ulei de cocos. Il auzim tot mai des ca si recomandare intr-o multime de produse, fie ca vorbim despre alimente, produse pentru par sau chiar pentru ingrijirea corpului. Ei bine, uleiul de cocos nu se afla printre recomandarile specialistilor in dermatologie deoarece produsul poate incarca pielea si astfel poate duce la blocarea porilor si aparitia cosurilor. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0