Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produse pentru copii: lista de care are nevoie o proaspata mamica

de Viorica Ghinea la 2018-07-03
Produse pentru copii: lista de care are nevoie o proaspata mamica
Pe masura ce se apropie data nasterii, febra cumparaturilor pentru camera bebelusului devine tot mai intensa. Lista cu produse pentru copii este una lunga, asa ca trebuie sa o pregatesti din timp si sa bifezi treptat pe ea inca un obiect cumparat. Nu intra in panica, ci noteaza care sunt cele mai importante produse pe care proaspetii parintii trebuie sa le cumpere pentru nazdravanul ce de-a abia asteapta sa vina pe lume.


Produse pentru copii necesare pentru amenajarea camerei


Patut pentru copii

Cea mai importanta piesa care nu trebuie sa lipseasca de pe lista produselor pentru copii este patutul. Acesta este important atat pentru odihna bebelusului, cat si pentru aspectul general al dormitorului.

In prezent, cele mai cautate modele de patuturi sunt cele pliante, atasabile si de lemn. De asemenea, incep sa castige tot mai mult teren si modelele transformabile 2 in 1. Avantajul cel mai mare pe care il ofera un astfel de patut consta in faptul ca il poti muta cu usurinta atat in alta camera, cat si in alta casa. Chiar daca pleci in calatorie, cel mic va avea astfel senzatia ca se afla intr-un spatiu pe care il cunoaste bine.


Carucior pentru copii

A doua piesa importanta de pe lista este caruciorul pentru copii. Daca in cazul patutului pentru bebelus lucrurile par mai simplu de organizat, aici vei simti ca provocarea creste in intensitate. Sunt atat de multe produse in comert, incat cu siguranta ai nevoie de un ghid care sa te indrume spre alegerea modelului potrivit pentru nazdravanul tau.

Cele mai cautate tipuri de carucioare pentru copii sunt:

    • Caruciorul sport – reprezinta o alternativa buna la carucioarele mari, modelul este usor de manevrat si de transportat;
    • Caruciorul 2 in 1 – se dovedeste a fi o investitie buna pentru ca vine la pachet cu doua module: carucior standard cu landou ori cu scaun auto.
    • Caruciorul 3 in 1 – este solutia completa: carucior standard, landou si scaun auto. Ofera multe avantaje parintilor care au o viata aglomerata si iti permite sa faci economie daca alegi pachetul complet din prima si nu cumperi piesele separat.


Jucarii pentru bebelusi

Daca ai impresia ca bebelusul tau nu are nevoie de jucarii in primele luni de joaca, te inseli. Aceasta este perioada in care cel mic ia contact cu lumea, iar tu il poti ajuta sa se dezvolte si sa invete repede lucruri noi. Se va amuza, va dobandi aptitudini si ii ocupa timpul cu activitati frumoase si educationale.

Multitudinea de produse din magazine te-ar putea pune in incurcatura, asa ca venim in sprijinul tau si iti oferim o scurta lista de jucarii pentru copii. In primul rand, trebuie sa stii ca aceste piese se impart pe varste si ar trebui sa respecti acest criteriu de diferentiere sugerat de catre specialisti. In al doilea rand, nu te grabi sa cumperi prea multe jucarii din primele zile, pentru ca cel mic va creste si isi va pierde rapid interesul pentru ele. In schimb, investeste in piese multifunctionale, care au o durata mai mare de... joaca, si care se lasa greu de descoperit. Astfel cel mic se va simti mereu atras de acest model de jucarii, iar tu vei face o investitie buna. Dintre acestea recomandam centrul si salteaua de activitati.

Produse pentru copii: alte obiecte utile


Lista cu produse pentru copii nu se opreste aici. Dupa ce bifezi cele mai importante piese legate de amenajarea camerei bebelusului, urmeaza sa te organizezi in privinta altor obiecte care se vor dovedi extrem de utile pe parcurs.

    • Sterilizatoare de biberoane - sunt esentiale in prevenirea imbolnavirii celui mic. Obiectele cu care intra in contact ii pot face rau daca nu sunt igienizate corespunzator.

- Termos - se va dovedi un aliat de nadejde cand vei pleca mai multe ore ori zile de acasa.

- Marsupiu frontal – te ajuta sa iti tii bebelusul aproape si atunci cand ai treaba. Ii poti tine companie mai mult timp si il poti calma mai usor atunci cand plange.

- Cada – iti va usura mult viata in momentele in care îl vei spala pe cel mic.

- Aspirator nazal – este solutia perfecta pentru a curata nasul celui mic. In doar cateva secunde nasul bebelusului tau va fi curat.

- Umidificator – isi va dovedi din plin avantajele pe timpul iernii, cand aerul din camera este mai uscat din cauza caloriferului. Intr-un astfel de mediu, copilul tau ar putea sa dezvolte diferite probleme la nivelul cailor aeriene.


Iti faci grija ca vei cheltui multi bani pe toate aceste produse pentru copii? Daca ai un carnet de chicconomii plin cu file de reduceri pentru fiecare etapa importanta de dezvoltare a copilului tau, nu trebuie sa te mai stresezi.



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bebelus

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parinti

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0