Aveti nevoie de:
400 gr de piept de pui
5 ciuperci mari
300 gr mozzarella/cascaval
o casoleta medie de rosii cherry
4 frunze de salata verde/spanac
usturoi, sare, oregano
unt
lipii
Cum se face:
Taiati pieptul de pui in cubulete mici, condimentati-l dupa gust si trageti-l la tigaie in putin unt, pana se caramelizeaza usor, ca in imaginea de mai jos.
Feliati ciupercile subtire, adaugati putina sare si trageti-le la tigaie impreuna cu cateva bucatele de usturoi taiate marunt (in putin) unt. Taiati si rosiile in bucatele cat mai mici si adaugati sare si oregano peste ele.
Asezati o lipie pe o farfurie intinsa si radeti cascavalul sau mozzarella doar pe jumatate din aceasta. Incepeti sa adaugati peste cascaval/mozzarella cateva bucatele de piept de pui, apoi cateva ciuperci si cateva rosii. Rupeti apoi bucatele mici de salata varza/spanac si adaugati-le peste si mai radeti un strat de mozzarella/cascaval deasupra. Acoperiti ingredientele cu partea cealalta de lipie ramasa libera si puneti-o intr-o tigaie la foc pentru cateva minute, in care o intoarceti pe ambele parti.
Puteti taia apoi lipia in doua, pentru a o servi mai usor. Rezultatul va fi unul deosebit.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.5
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!