Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Recompense pentru performantele scolare ale copilului tau

de Sunt Fericita la 2017-09-13
Recompense pentru performantele scolare ale copilului tau
Pentru a sustine performantele scolare ale copilului tau si pentru a-l motiva si stimula sa aiba rezultate scolare bune, este necesar sa te implici tu ca parinte. Poti veni cu diferiti stimuli si diferite recompense care sa ii motiveze capacitatea de lucru si care sa il angreneze in procesul de invatare.


3 recompense prin care elevul ar putea fi motivat sa invete


1. Gadgeturi

Traim intr-o lume moderna, puternic influentata de era digitalizarii, intr-o lume in care deseori se intampla ca telefonul sau calculatorul sa fie principalii prieteni ai copiilor nostri. Pentru ca cei mici sunt atrasi foarte mult de aceste mici instrumente care le fac viata mai usoara si care ii ajuta sa descarce informatia utila dezvoltarii sociale si scolare, nu putem decat sa incurajam parintii sa ii invete cum sa foloseasca un telefon/laptop/aplicatie mobila si, in acelasi timp, sa ii invete care sunt limitele de folosire ale acestuia.  Ofera-le o recompensa distractiva, dar in acelasi timp utila pentru dezvoltarea acestuia. Un telefon mobil performant care sa intruneasca toate functiile inteligente si care sa aduca un plus de valoare dezvoltarii cognitive si sociale al celui mic.


2. Materiale care sa contribuie la un hobby sau o pasiune

Pentru ca este foarte important ca o pasiune sa fie dezvoltata si hranita inca de cand sunt mici, o idee de recompensa pentru rezultatele exceptionale din timpul anului scolar sunt chiar cele care contribuie la sanatatea mentala a acestuia. Stresul din timpul scolii poate fi combatut cu un curs de pictura, un curs de facut origami sau chiar de manuit obiecte din lut. Ofera-le un echipament dedicat uneia dintre aceste activitati extracuriculare si, cu siguranta, copilul va fi multumit si captivat de ceea ce invata. In acelasi timp, acesta va putea dezvolta noi abilitati de indemanare, va putea sa isi dezvolte creativitatea si sa isi insuseasca noi responsabilitati. Captiveaza-i atentia cu materiale de pictura de la Colorit.


3. Haine si incaltaminte

Sa fii cool intotdeauna e la moda. Fie ca vorbim despre o jucarie noua, despre un telefon sau o pereche de pantofi sport aflata in tendinte, ofera-i copilului tau ceea ce isi doreste, astfel incat sa fie motivat sa invete si, totodata, recompensat pentru eforturile depuse in timpul anului scolar. Imbracaminte cool de la Fashion House Outlet Center pentru toti scolarii care inscriu, in catalogul, numai note bune. Alege fie o pereche de jeansi de la US Polo Outlet sau o pereche de pantofi sport de la Nike Outlet. Preturile mici nu sunt pe masura notelor mari, dar vor aduce mai multa satisfactie pentru bugetul tau, dar si pentru copilul tau.  


De ce este important sa ii oferi copilului o serie de recompense? Pentru ca in acest mod ii oferi mai multe motive sa invete si sa inscrie note mari.



Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scoala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre creativitate

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0