Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Redescopera stilul anilor '60 reinterpretat in colectia Red Valentino!

de Sunt Fericita la 2015-09-02
Redescopera stilul anilor '60 reinterpretat in colectia Red Valentino!
Pierpaolo Piccioli si Maria Grazia Chiuri readuc stilul anilor ’60 in actualitate prin colectia pre-fall a liniei young Red Valentino, descrisa de designer prin sintagma “Layers of memories”.


Imprimeuri florale mari aripi de inger (un element inovativ si surprinzator), rochii cu croieli A-line si gulere Peter Pan, salopete, aplicatii din piele ecologica, detalii pop-art, nasturi colorati cu aspect de bomboane fondante sunt cateva dintre elementele cheie ale acestei colectii "tres chic".

 Alegand un model ce seamana izbitor cu tanara si ingenua actrita Elle Fanning, colectia, lansata la New York, are un aer sarmant si contureaza o femeie delicata, care insa face alegeri vestimentare asumate.  Rochiile din organza, dantela si tulle point d’esprit sunt ingenios mixate cu jachete cu croieli riguroase si detalii metalice.

 
Ca styling, cei doidesigneri propun sandalele cu toc gros si sosete lungi, dar este doar un punct de reper adresat fashionistelor care vor sa experimenteze look-uri cu aspect retro. Bluzele din matase diafana si puloverele cu aplicatii din piele sunt combinate cu fuste evazate, pana le genunchi, cu imprimeuri indraznete.

Paleta coloristica contine nuantele calde, de pamant: marsala (culoarea anului), verde kaki, roz pudrat, albastru teal, nuanta mustarului, fucsia, dar si combinatii clasice de alb si negru.



































Colectia, disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro, acopera toate necesitatile vestimentare din viata unei femei: de la tinute office, la rochii de cocktail sau piese casual chic pentru weekend. Practic, cei doi designeri au imbinat zona flirty si ludica a modei cu cea rafinata si clasica, pentru a aduce atat o nota de confort, cat si una formala colectiei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre valentino

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0