Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reducere 10% pentru orice comanda lansata la DARCO MADAME, pe SuntFericita.ro

Reducere 10% pentru orice comanda lansata la DARCO MADAME, pe SuntFericita.ro
Personalitate prin Eleganta si Rafinament!


Reducerea de 10% este un cadou ce DARCO MADAME il ofera in aceasta perioada doamnelor si domisoarelor ce comanda o camasa DARCO MADAME. Am ales sa iti spunem aici pe SuntFericita.ro acest lucru, din motivul urmator: doamnele si domnisoare ce poarta deja o camasa DARCO MADAME au fost apreciate cu privirea si vorbe frumoase in zilele in care purtau la birou camasa Business Darco MADAME.

DARCO MADAME
, producator si distribuitor de Camasi Dama, brand 100% romanesc, inregistrat la OSIM, ce a luat fiinta in anul 2010, cu Linia de camasi Business Elegance.

DARCO MADAME a venit pe piata cu Misiunea de a readuce in prin plan Feminitatea, Eleganta si Rafinamentul femeilor din Secolul trecut, atunci cand la Paris Coco Chanel creea primul sacou pentru doamne si imprumuta din moda masculina accesorii ca Vestele, Jaboul din Dantela, Butonii, Cravatele.

Pentru mai multe detalii despre modele si preturi >> gasiti aici <<
         
DARCO MADAME
 
Camasile DARCO MADAME sunt potrivite oricarui mediu de business/afaceri, le putem purta la birou, la un eveniment deosebit din viata noastra, la o piesa de teatru, la un cocktail, jaboul detasabil numai din dantela sau Jabou dublu si manseta dubla pentru prindere in butoni, fac posibil acest lucru, direct de la birou la teatru, la opera, la un cocktail.

Camasile DARCO MADAME confera personalitate doamnelor ce le poarta, marcheaza silueta prin linii fine cambrate si au posibilitati majore de accesorizare, a butonilor, a braurilor de Satin unde de asemenea suntem producatori, a cravatelor feminine.

Linia de Start DARCO MADAME, Linia Business Elegance se bucura de succes pe piata interna, multe doamne din mediul de afaceri romanesc, avand pozitii de Top Management in Companii si domenii diferite de activitate, poarta deja camasile DARCO MADAME, le apreciaza si le recomanda altor doamne.

DARCO MADAME va multumeste si va declara Ambasadoare ale brandului nostru!

Camasi Dama:

•  Linia Business Elegance

• Linia Iris Spring Summer

• Linia Autumn Business

• Linia de Lux / Cocktail


Camasile DARCO MADAME, au marea bucurie de a fi deja prezente in magazine din marile orase ale tari, Bucuresti, Sibiu, Iasi , Focsani, Campulung Muscel , sunt unice pe piata de desfacere din Romania.

Prezentarea Camasilor DARCO MADAME este realizata prin ambalare eleganta in Cutie de Carton cu inscriptia marcii, are atasat etichete de marca, compozitie si conditii de spalare, eticheta de prezentare cu pret.

DARCO MADAME va asigura de cresterea constanta a calitatii camasilor DARCO MADAME, prin alegere fina a culorilor si compozitiei de tasatura, folosite la producerea unei camasi, camasi pentru cele patru anotimpuri dintr-un an, modele clasice si moderne atent alese pentru tipare DARCO MADAME.

DARCO MADAME produce o plaja mare de masuri, masuri de la 38... la 50.

DARCO MADAME are posibilitate de productie atat pentru piata interna cat si pentru piata externa, suntem pregatiti sa onoram comenzi de la 1-500 bucati, 1-1000 bucati, 1-10000 bucati/model.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.58 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre camasi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre business

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0