Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Remedii home made pentru pielea uscata

Remedii home made pentru pielea uscata
Iarna aceasta a fost si calda, dar si rece. Iar schimbarile de temperatura, de nivel de umiditate in aer, plus caldura din interiorul casei sau al biroului numai bine nu ne-a facut la piele. Fie ca ai pielea uscata in general sau este doar o afectiune de sezon, este bine sa cunosti anumite remedii care sa te ajute sa scapi de senzatia de piele care strange, de usturimile sau mancarimile asociate.


Remediul home made 1: Uleiul de nuca de cocos
Uleiul de nuca de cocos este o solutie de hidratare a pielii care este pe placul multora. Functioneaza mai bine cand este aplicata la ora de culcare si i se permite sa intre in piele. Daca il consumi este si de mai mare folos. Fii atenta insa, caci unele femeie spun ca le blocheaza porii. Altele nu sunt de aceeasi parere. 
Remediul home made 2: Batoanele de crema hidratanta
Acestea sunt solide la temperatura camerei, dar se topesc in contact cu caldura pielii. Pentru a le folosi, tine batonul in mana pana se incalzeste sau freaca-l de zona corpului pe care vrei sa aplici crema. Aceste batoane au o durata lunga de viata de raft si nu trebuie tinute la frigider ca alte creme si lotiuni home made. Sunt grozave si usor de bagat de in geanta, pentru ca nu vor curge, asa cum s-ar intampla in cazul unui tub de crema. Ceara de albine si untul de cacao se imbina perfect, la ele putand adauga ulei de masline sau de nuca de cocos pentru a-ti hidrata pielea.
Remediul home made 3: Ceai de mesteacan
Este bun in cazuri de eczema si de herpes. Fa ceaiul acasa folosind frunze proaspete de mesteacan. Pentru a face ceaiul, pune patru sau cinci frunze de mesteacan intr-o cana de apa fierbinte. Asteapta cinci pana la zece minute. In cazul eczemelor, bea ceai de trei, patru ori pe zi si plaica si comprese pe zonele afectate.
Remediul home made 4: Frunze de papadie
Pune frunze de papadie in baie. Aceste frunze sunt bune si ca detoxifiant pentru cei care vor sa slabeasca. Ca sa iti pregatesti baia, fierbe apa si toarna peste o mana de frunze. Acopera (frunzele au compusi volatili) si lasa asa 30 de minute. Scoate frunzele si adauga ceaiul in apa de baie.
Remediul home made 5: Baia cu fulgi de ovaz
Ia o mana de fulgi de ovaz, pune-i intr-un sac de carpa si pune-l in apa de baie. Stoarce incet sacul sa aiasa laptele de ovaz. Poti, de asemenea, sa pui fulgii la blender cu putina apa si sa pui rezultatul in cada. Fulgii de ovaz pot fi combinati cu lapte sau bicarbonat de sodiu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele uscata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0