Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Remedii naturale impotriva celulitei

de Sunt Fericita la 2021-09-16
Remedii naturale impotriva celulitei
Aspectul de coaja de portocala este cel mai inestetic semn pe care celulita il lasa pe corpul tau. Din pacate, din cauza unui stil de viata dezechilibrat, celulita isi face aparitia instant si cu greu iti mai paraseste trupul. Conform studiilor, aproape 85% dintre femei se confrunta cu celulita, mai ales o data ce inainteaza in varsta. Iata cum poti scapa de celulita la tine acasa, fara costuri si fara prea mult efort.


5 Remedii naturale impotriva celulitei

 
Cand auzi despre celulita, te gandesti ca singura metoda de a scapa de ea este sa apelezi la tratamentele speciale in acest sens, dar si costisitoare in acelasi timp. Ei bine, s-au descoperit alte metode mai usoare si deloc scumpe prin care poti scapa de aspectul de coaja de portocala, dar si prin care poti impiedica aparitia celulitei.
 
Ulei de masline. Pielea isi pierde din elasticitate in momentul in care organismul este deshidratat. Prin pierderea elasticitatii apar si asa zisele gauri la nivelul pielii, mai exact aspectul de celulita. Pentru a-l reduce, nu trebuie sa faci nimic dificil, ci doar sa iti masezi pielea in fiecare seara cu putin ulei de masline.
 
Otet de mere. Este produsul recomandat de catre specialisti deoarece poate diminua aspectul celulitei. Otetul de mere are o multime de alte beneficii pentru piele, asa ca nu ezita sa il folosesti. Pentru a scapa de celulita, incearca sa amesteci doua cantitati egale de otet de mere si de miere si sa le folosesti periodic pentru a-ti masa pielea.
 
Ulei de cocos. Hidrateaza in profunzime pielea si astfel reduce vizibil celulita. Uleiul de cocos este un produs benefic pentru piele si datorita faptului ca stimuleaza productia de colagen si creste elasticitatea pielii.
 
Ulei de mandarina. Folosit in mod regulat, uleiul de mandarina te ajuta sa elimini toxinele din corp si astfel sa previi aparitia celulitei. Pentru rezultate si mai bune, poti incerca sa combini uleiul de mandarine cu uleiul de masline.
 
Zeama de lamaie. Lamaia are proprietati cicatrizante si este benefica deoarece tonifiaza pielea si reduce cantitatea de celulita. Poti incerca zeama de lamaie in fiecare seara pe zonele afectate de celulita, iar pentru a te asigura ca nu iti ataci pielea sensibila, poti incerca sa combini zeama de lamaie cu mierea.
 
Celulita se reduce vizibil si daca adopti un stil de viata echilibrat. Ai grija la alimentatie si incearca sa renunti la produsele care iti aduc toxine in organism. De asemenea, incearca sa faci miscare in fiecare zi, cel putin 30 de minute pe zi. Daca nu mergi la sala, incearca sa gasesti alternative sanatoase pentru a inlocui miscarea. Mergi mai mult pe jos sau alearga atunci cand timpul iti permite.   

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.08 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0