Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Remedii naturale impotriva toxiinfectiei alimentare

Remedii naturale impotriva toxiinfectiei alimentare
de la 2014-06-10
Remedii naturale impotriva toxiinfectiei alimentare

Alimentele pe care le consumam zilnic, prezinta riscuri ridicate de a fi infectate cu diferiti agenti patogeni sau cu bacterii, printre care Staphylococcus aureus, Salmonella sau E. coli, care provoace adeseori toxiinfectii alimentare.


Aparitia toxiinfectiilor alimentare este favorizate in perioada lunilor de vara, deoarece temperaturile ridicate altereaza rapid alimentele si inmultesc germenii.

Simptome care avertizeaza aparitia toxiinfectiilor alimentare: colici abdominale, diaree, greata, varsaturi, febra, deshidratare, alterarea starii generale.

Remedii naturale pentru tratarea toxiinfectiilor alimentare:

Propolis - este un antibiotic natural, care se administreaza sub forma de tinctura de propolis, pe o perioada de 1-15 zile, in functie de varsta.

Coada-soricelului - are actiune antiseptica si antidiareica puternica si se administreaza 1 lingurita de 2-3 ori/zi, in 299 ml de apa sau ceai.

Sunatoare/cimbru/busuioc - poate fi utilizata sub forma de tinctura sau ceai; are efecte benefice, antiseptice, regleaza digestia, combat varsaturile, absorb gazele intestinale.

Menta si musetel - cu proprietati analgezice si antiseptice, menta si musetelul combat colicile si distrug microbii. Se administreaza de doua ori pe zi, timp de doua saptamani, diluate in 150 de mil apa sau ceai.

Echinacea - ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor, administrandu-se sub forma de tinctura - 1 lingurita diluata in apa de 2-3 ori pe zi.




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.64 din 5 - 11 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre infectii alimentare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturale

Spune-ne opinia ta despre "Remedii naturale impotriva toxiinfectiei alimentare"



5 - 2 =

Cele mai citite articole

Se zice ca “un mar pe zi tine medicul departe” si daca tinem cont de beneficiile pe care merele le ...
Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0