Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Remedii naturale pentru cresterea parului

Remedii naturale pentru cresterea parului
Mama Natura ne ofera multe variante si resurse la care putem apela si care ajuta la cresterea parului. Exista mai multe plante care accelereaza procesul de crestere a parului, singurul lucru pe care trebuie sa il stii este cum anume sa amesteci ingredientele naturale pentru a avea rezultatele cele mai bune.


Poate ca esti sceptica si nu crezi ca e posibil ca niste plante obisnuite sa grabeasca cresterea parului, dar realitatea vine sa te contrazica. Exista chiar foarte multe remedii naturale pentru cresterea parului; acestea imbunatatesc circulatia sangelui in zona capilara, proces care determina cresterea parului intr-un ritm rapid.

Ceai verde
Este unul din cele mai bune remedii naturale care ajuta la cresterea parului. Datorita antioxidantilor pe care ii contine miraculosul ceai verde, il poti bea ca atare sau il poti folosi ca ingredient in sampon sau masca de par pentru a oferi o protectie mai mare foliculilor de par. 

Ulei din seminte de struguri
Este un alt remediu natural care ajuta la cresterea parului. Maseaza scalpul cu ulei din seminte de struguri, caldut, seara inainte de culcare, de 2-3 ori pe saptamana.

Cartoful
Oricat de ciudat ar parea, apa in care au fiert cartofii este un remediu natural eficient pentru cresterea parului. Lasa apa sa se raceasca, clateste-ti parul cu ea, dupa care spala-ti parul ca de obicei, cu sampon.

Masca de par cu ou
Un remediu natural ceva mai complicat, care necesita putina munca este aceasta masca de par cu ou. Amesteca 50 g de ulei de masline cu un ou si aplica lotiunea astfel obtinuta pe par; infasoara parul intr-un prosop, stai asa o ora, dupa care spala-ti parul cu un sampon usor. Procedura se repeta o data pe saptamana.

Cand vezi ca iti cade parul foarte mult, chiar daca esti femeie sau barbat, iti e la fel de teama ca suferi de alopecie (caderea parului) si ca iti vei pierde frumusetea. Daca un barbat cu mai putin par sau chelie ramane la fel de atragator, la femei situatia e total diferita. Iata cateva tratamente cu ceapa care impiedica caderea parului


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.47 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cresterea parului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sampon

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceapa

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0