Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Remedii naturale pentru tenul gras

Remedii naturale pentru tenul gras
Tenul gras poate fi o problema, dar vestea buna e ca nu trebuie sa cheltuiesti prea mult pe creme sau tratamente. Iata cateva remedii naturale pentru tenul gras, care sunt facute din ingrediente obisnuite, pe care le avem in casa... ovaz, lamaie, lapte, capsune, iaurt, castravete, rosii.


Curatarea porilor este foarte importanta pentru persoanele care au tenul gras, de aceea specialistii recomanda sase remedii simple, care pot fi preparate in casa si folosite in rutina de ingrijire zilnica, potrivit becomegorgeous.com.

1. Terci de ovaz, zeama de lamaie si mar - se mixeaza intr-un blender 1/2 ceasca de terci de ovaz (fulgi de ovaz fierti in apa), o jumatate de mar si doua lingurite de zeama de lamaie. Se curata fata, se acopera zonele cu probleme cu aceasta masca, se lasa 15 minute si apoi se spala tenul cu apa calduta.

2. Capsuni, albus de ou si miere - curata excesul de sebum si ofera stralucire. Se mixeaza o jumatate de ceasca de capsuni, o lingurita de miere, un albus de ou si o jumatate de lingurita de zeama de lamaie. Se pune masca pe fata curatata in prealabil si se lasa 10-15 minute. Se clateste cu apa calduta.

3. Alcool camforat si ulei esential de menta - se amesteca o lingura de alcool camforat, un albus de ou, o picatura ulei esential de menta si o lingura de lapte praf. Masca se lasa sa actioneze 15 minute si se clateste cu apa calduta. Tenul devine astfel mai catifelat si luciul dispare.

4. Lapte si ulei de lavada - se amesteca doua picaturi de ulei esential de lavanda cu un sfert de ceasca de lapte integral. Cu ajutorul unui disc demachiant se curata porii cu aceasta lotiune, care regleaza PH-ul pielii. Tenul se clateste cu apa calduta. Se foloseste zilnic.

5. Suc de lamaie, rosii si castravete - se amesteca cu ajutorul unui blender un castravete mic, o jumatate de rosie si doua lingurile de zeama de lamaie. Se aplica masca uniform pe fata si se lasa 15 minute. Se curata cu apa calduta. Masca are efect astringent si de curatare si se foloseste saptamanal.

6. Salvie si iaurt - elimina punctele negre si normalizeaza nivelul sebumului. Se face o infuzie de salvie si se amesteca doua linguri din acest ceai cu o cutie mica de iaurt. Se aplica tratamentul pe fata si se lasa pana se usuca. Masca se curata cu apa rece.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lamaie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0