Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Remedii usor de preparat pentru a indeparta punctele negre si pe cele albe

Remedii usor de preparat pentru a indeparta punctele negre si pe cele albe
Punctele negre si cele albe sunt des intalnite la cei cu tenul gras. Este o problema majora la adolescenti si continua, in unele cazuri, si in perioada adulta. In timpul pubertatii, hormonii variaza si duc la moartea celulelor pielii si la producerea in exces de grasime prin intermediul glandelor sebacee, secretia de grasime duce la aparitia pucntelor negre. Punctelealbe par din cauza lipsei de expunere la aer.


1. Fulgi de ovaz si migdale: Acestea sunt des intalnite in multe tratamente pentru piele. Ia fulgi de ovaz si pudra de migdale, adauga apa de trandafir si fa o pasta, aplica pasta ca pe o masca. Las-o 15 minute si clateste-te cu apa rece.
2. Miere: Este de multa vreme folosita in produse de infrumusetare. Mierea este cel mai bun remediu pentru punctele albe si negre. Aplica miere calda pe zonele afectate si spala-te dupa 15-20 de minute.
3. Bicarbonat de sodiu: Iata un remediu la indemana pentru punctele negre. Pune apa calduta pe putin bicarbonat de sodiu si freaca zona afectata 2-3 minute, apoi clateste-te.
4. Pliculetele de ceai: Acestea sunt utile si in cazul punctelor albe, si al celor negre. Foloseste pliculetele de ceai pentru a masa zonele afectate pentru 4-5 minute. Pentru rezultate vizibile, repeta asta de doua ori pe saptamana.
5. Pasta de dinti: Aplica pasta de dinti pe zonele afectate si las-o sa se usuce, pentru 20-25 de minute. Nu te speria de usoara senzatie de arsura de la inceput, caci aceasta se va duce repede. Spala-te bine apoi pe fata si repeta o data la doua zile vreme de doua saptamani.
6. Frunze de coriandru: Ia cateva frunze de coriandru si adauga pudra de turmeric cu apa pentru a obtine o pasta. Aplica pe zonele afectat 5-10 minute si indeparteaza punctele negre.
7. Rosii: Rosiile sunt un antiseptic natural care indeparteaza punctele albe si negre. Decojeste rosiile si paseaza-le. Aplica pulpa de rosii pe zonele afectate si lasa masca peste noapte. Clateste-te dimineata cu apa calduta.
8. Lamaie: Spala-te pe fata cu apa calda. Stoarce o lamaie si pune si sare in sucul rezultat. Amesteca bine si aplica pe zonele cu puncte albe si negre. Lasa sucul pe fata 20-25 de minute si spala-te apoi cu apa calda.
9. Cartof: Ia un cartof si curata-l de coaja. Pune felii de cartof pe zonele afectate. Spala-te dupa 15-20 de minute.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0