Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Repararea unghiilor dupa manichiura cu gel: trucurile de care ai nevoie!

de Viorica Ghinea la 2020-04-01
Repararea unghiilor dupa manichiura cu gel: trucurile de care ai nevoie!
Manichiura cu gel te-a cucerit inca de la prima vedere, insa observi ca este necesara o reparare a unghiilor dupa acest procedeu beauty? Desi rezultatele bune pe care le ofera nu pot fi contestate, totusi nu putem trece cu vederea nici faptul ca gelul poate fi daunator. Iata ce poti sa faci pentru ca unghiile tale naturale sa aiba un aspect sanatos si frumos!


Repararea unghiilor dupa manichiura cu gel incepe prin indepartarea corecta a acestor substante de pe patul unghial. Multe reprezentante ale sexului frumos nu au rabdare si incearca sa indeparteze gelul singure, nu la un salon de infrumusetare. Rezultatul? Unghiile naturale devin mai subtiri si se rup foarte usor.

Cea mai importanta regula pentru repararea unghiilor dupa ce ai avut manichiura facuta cu gel o reprezinta hidratarea. Rolul gelului aplicat impiedica aerul si umiditatea sa ajunga la unghie, iar substantele de indepartare a acestuia usuca mult. De aceea unghiile au nevoie de un tratament de hidratare si hranire cu actiune intensa. Aplica o crema hidratanta ori un ulei vegetal pe patul unghial si pe cuticule, apoi maseaza cu miscari circulare. Astfel vei stimula circulatia de la nivelul varfurilor degetelor. La final, tine mainile acoperite de un prosop care a fost inmuait in apa calda si stai asa timp de cateva minute.

Pentru ca unghiile sa creasca din nou puternice si lungi, ia in considerare faptul ca au nevoie de o perioada de respiro. Asadar, inainte sa aplici o noua manichiura cu gel, este bine sa astepti in jur de una-doua saptamani. Aplica in acest timp diferite tratamente pentru repararea unghiilor. Spre exemplu, poti sa folosesti ulei de masline, de cocos si de argan aplicate simple ori in combinatie cu alte ingrediente considerate aliate, cum ar fi laptele, mierea si gelul de aloe vera. Tot ce trebuie sa faci este sa prepari o pasta si sa le aplici pe unghii, apoi sa le lasi sa actioneze timp de 10-15 minute. Dupa aceea indeparteaza tratamentul cu apa calduta.

Daca nu te incanta ideea de a sta cu manichiura nefacuta atatea zile, indreapta-ti atentia spre lacuri de unghii care au in compozitie vitamine si alte substante benefice. Astfel de produse vor ajuta unghiile sa se refaca mai repede si le vor stimula sa creasca mai puternice si mai repede.

Repararea unghiilor dupa manichiura cu gel necesita rabdare, astfel ca nu ar trebui sa iti faci sperante ca minunea se va intampla peste noape, mai ales daca ai apelat des la aceasta metoda de infrumusetare.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea unghiilor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre unghii sanatoase

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0