Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

RESERVED STREET FASHION: Noua colectie toamna-Iarna 2015 pentru femei si barbati

de Sunt Fericita la 2015-08-20
RESERVED STREET FASHION: Noua colectie toamna-Iarna 2015 pentru femei si barbati
Influente etnice si din zona naturii, cu focus pe confort, sunt bazele de la care porneste noua colectie RESERVED pentru doamne, in sezonul toamna-iarna 2015.


Noua colectie casual semnata RESERVED combina stilul practic cu creativitatea. Acest spirit artistic al colectiei se regaseste si in cea mai noua campanie publicitara, “Raw Beauty”, in natura este elementul central, mai ales prin selectia tesaturilor si a paletei de culori delicate.

Nuantele pamantii, gri, maro, ocru si ruginiu sunt scoase in evidenta de tonurile de ivore, masliniu, negru si o picatura de Bordeaux, inspirate tot din natura.
 
Colectia pentru femei are ca elemente centrale tesaturile - lana, croseturile, blana artificiala si flanela, legatura cu natura fiind accentuata prin detalii si ornamente. Iar tinutele caracterizate prin imprimeuri geometrice Navajo, franjuri si layering reamintesc de stilul traditional al nativilor sud-americani. Nota peruviana a colectiei este data si de locatia inedita a sedintei foto. Muntii fastuos incetosati reprezinta fundalul perfect pentru tinutele entice si adauga un plus de misteriozitate fotografiilor. Pe langa legatura cu natura, linia vestimentara casual este fresh, lejera, colorata si cu o varietate larga de accesorii.

Colectia include pantaloni evazati, pulovere largi oversized, pelerine si paltoane in stilul poncho, prezentand puternice influente imprumutate din moda hippie, un trend indispensabil al acestui sezon.  
Paleta limita de culori si prezenta unor piese vestimentare sportive si practice (veste matlasate, jachete cu gluga si blugi) ofera colectiei un amestec de modernitate, vetustete si etnicitate, de care nu te poti plictisi niciodata.

Iar pentru barbati propunerea RESERVED este stilul marinaresc, in versiune urbana. Jachete impermeabile, pulovere tricotate groase, cu model pescaresc, hanorace cu guler, geci lejere, calduroase, special create pentru a se ajusta pe corp si de a-l pune in evidenta - acestea sunt elementele de baza ale liniei vestimentare casual pentru barbati semnata de RESERVED.

Dincolo de elementele marinaresti care se regasesc in formele si croiurile tinutelor, inspiratia oceanica a colectiei a definit si paleta de culori. Majoritatea culorilor din aceasta colectie prezinta nuante inchise, pronuntate de albastru, albastru marin, negru si ultramarin. Acestea sunt luminate cu nuante lime si amestecate cu o paleta larga de culori neutre. Referintele oceanice si abordarea sportiva se reunesc intr-o combinatie stilata cu proportii echilibrate intre confort si aspect.  Colectia este  solutia ideala pentru barbatii care iubesc eleganta sportiva, hainele calduroase si confortabile, care vor sa arate perfect indiferent de conditiile meteo.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.56 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna 2015

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0