Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta BIO: Dulceata de catina

Reteta BIO: Dulceata de catina
Reteta BIO: Dulceata de catina

Fructele de catina pot fi consumate proaspete sau congelate si pot fi incluse in diverse preparate culinare. Catina este o planta medicinala recomandata pentru afectiuni precum ulcerul gastric si duodenal, diaree, reumatism, alergii, urticarie, etc. Iata o reteta bio de dulceata de catina!


Catina contine o gama variata de vitamine necesare organismului (A, B, E, K, P) si minerale precum calciu, magneziu, fier, potasiu, betacaroten, pectina.
Stiai ca fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele?
Este un adjuvant puternic in tratarea afectiunilor oftalmologice, coronariene, hipertensiunii arteriale si a gingivitelor. Uleiul de catina contine de 10 ori mai mult caroten decat morcovul si este utilizat in industria farmaceutica, alimentara si cosmetica.
Iti voi prezenta astazi o reteta BIO de dulceata de catina.
Ingrediente:
- 1 kg boabe de catina;
- 800 g zahar;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Bacalaureat 2018 Teste rezolvate la limba si literatura romana profil real


Teste in conformitate cu  programa BAC la limba si literatura romana 2018 Copilul dvs se afla in fata unui pas important din viata lui examenul de bacalaureat altadata numit si examenul de maturitate   Sunteti ingrijorat E normal Pentru ca trecerea cu bine a examenului de bac inseamna accesul la o anumita facultate ba chiar si...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 700 ml apa.

Consumul ceaiului de catina are mai multe beneficii pe care le poti gasi aici

Preparare Dulceata de catina
1. Se spala bine fructele de catina.
2. Se prepara un sirop din apa si zahar care se fierba circa un sfert de ora. Dupa ce se leaga siropul, se adauga fructele de catina si se amesteca din cand in cand.
3. Se ia spuma de deasupra.
4. Se lasa la fiert pana cand este bine legata si are o nuanta de portocaliu-inchis.
5. Dupa ce se raceste, dulceata de catina se pune in borcane inchise ermetic si se depoziteaza in camara.
Este foarte sanatoasa si se poate consuma la micul dejun.
Incerci si tu aceasta reteta de dulceata de catina?

Pentru cei interesati de aceasta planta pot afla mai multe informatii din articolele urmatoare despre cum se cultiva catina si metodele de inmultire precum si afectiunile tratate in mod natural. 




Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.97 din 5 - 59 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre catina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vitamina c

Spune-ne opinia ta despre "Reteta BIO: Dulceata de catina"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 - 5 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Reteta BIO: Dulceata de catina"

Dorin tudoreanu @ 18-Aug-2017
"Nu prea e bio dacă adăugați apa. Fructele spălate le amestecați cu zahăr și zeama stoarsă de la 1-2 lamai în funcție de cantitate. Fructele astfel ,,tratate,, le lăsați până a doua zi sa se odihnească,adică să lase suc,apoi le puneți la foc mic câteva minute,mestecând .După ce sunt acoperite de suc fierbeți la foc mic spumând cca 1 ora,până când capătă consistența dorită. După gust de pot adăuga feliute de lămâie,baton de vanilie,scorțișoară etc Pofta buna!"

Cele mai citite articole

Victor Hugo a fost un dramaturg si romancier francez. Printre cele mai cunoscute opere ale sale se ...
Un ceai cu rol antiinflamator reprezinta o modalitate excelenta de a preveni bolile cronice si a ...
Sucul de afine reprezinta o alegere sanatoasa si o modalitate excelenta da a obtine aportul de ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Din punctul meu de vedere e modelul ideal de femeie pe care nu o vrei pt o relatie .... E vorba ...
Cat de frumos! Stilul shabby chic imi place foarte mult si chiar mi-ai dat cateva idei pentru ca si ...
Intotdeauna am considerat ca stilul marocan are un farmec aparte, iar in ultimul timp am vazut ca ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0