Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Reteta cu ingrediente BIO: Vinete umplute cu legume

Reteta cu ingrediente BIO: Vinete umplute cu legume
Reteta cu ingrediente BIO: Vinete umplute cu legume

Iata o reteta cu ingrediente bio, foarte gustoasa si sanatoasa. Afla mai jos care este modalitatea de preparare!


Sarace in calorii si bogate in vitamine si minerale, vinetele mentin o senzatie de satietate mai mult timp si se digera usor.
Contin fibre care ajuta la scaderea nivelului de colesterol, previn cancerul, bolile cardiovasculare si obezitatea.
Legumele BIO sunt pline de vitamine, minerale si nutrienti necesari organismului. Nu sunt tratate cu pesticide, ierbicide sau fertilizatori chimici si sunt foarte gustoase.
Pentru a prepara vinete umplute cu legume ai nevoie de urmatoarele ingrediente BIO:
- 3 vinete;
- 3 morcovi rasi;
- 3 cepe;
- 3 ardei kapia rosii;
- 300 g cascaval ras;
- 3 oua;
- 3 ciuperci;
- 3 linguri sos de rosii;
- 8 linguri ulei de masline;
- sare si piper;
- patrunjel proaspat.
 Vinete umplute cu legume - modalitate de preparare
1. Vinetele se spala si se taie in doua pe lungime. Miezul se scoate cu ajutorul unei linguri si se toaca marunt (se pune intr-un bol). Vinetele se ung cu putin ulei de masline iar deasupra se presara sare si piper, apoi se pun intr-o tava si se introduc in cuptoul incins (pentru 15 minute).
2. In timp ce vinetele se coc, se prepara umplutura de legume. Ceapa tocata marunt si morcovul ras se calesc in ulei de masline, apoi se adauga ciupercile taiate felii.
3. Miezul ramas de la vinete si ardeiul kapia se toaca marunt si se pun in cratita. Se adauga sosul de rosii si se potriveste de sare si piper.
4. Dupa ce s-a racit umplutura, se adauga ouale batute si patrunjelul tocat marunt.
5. Se scot vinetele din tava si se lasa sa se raceasca putin. Se umplu apoi cu aceasta compozitie, iar deasupra se presara cascaval ras.
6. Vinetele umplute se introduc in cuptorul incins pentru 5-10 minute pana se rumeneste cascavalul.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrediente bio

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre legume

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vinete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciuperci

Spune-ne opinia ta despre "Reteta cu ingrediente BIO: Vinete umplute cu legume"



8 - 6 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Reteta cu ingrediente BIO: Vinete umplute cu legume"

Dobrica Elena @ 18-Iun-2013
"reteta interesanta si cred foarte gustoasa!"
Nyilka Marta @ 14-Iun-2013
"Excelente."

Cele mai citite articole

Cheesecake-ul cu blat de biscuiti este un desert usor de preparat si foarte gustos. Dar cea mai ...
Constipatia este o problema de natura gastrointestinala comuna, dar acest lucru nu inseamna ca ar ...
Indiferent ca te implici mai mult ori mai putin intr-o relatie, hotararea de a incheia legatura ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Va rog sa dati si cateva retete cu cartofi dulcI ,daca tot vorbiti despre ei.Mod de preparare prin ...
Este o masca nemaipomenita, chiar avem nevoie impotriva punctelor negre,pori deschisi plus ...
Este o masca nemaipomenita, chiar avem nevoie impotriva punctelor negre,pori deschisi plus ...

Horoscop zilnic




Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Afla 25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit

Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton