350 gr faina
150 gr unt, moale
2 oua
75 gr zahar
Preparare:
Ouale se freaca cu zaharul, dupa care se incorporeaza untul si apoi faina. Daca e nevoie, se mai poate adauga faina, pana aluatul se desprinde de marginile tavii. Cand e gata, aluatul se da la frigider cam o jumatate de ora, dupa care poate fi folosit.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!