Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta de chiftele: secretul care te ajuta sa obtii preparatul perfect

Reteta de chiftele: secretul care te ajuta sa obtii preparatul perfect
de la 2018-01-29
Reteta de chiftele: secretul care te ajuta sa obtii preparatul perfect

Nu esti o gospodina adevarata pana nu stii sa prepari o reteta de chiftele. Ca sa te remarci din anonimatul culinar, avem pentru tine cateva trucuri cu care nu vei da gres. Iata care este secretul celei mai bune retete de chiftele!


Ingrediente necesare pentru reteta de chiftele


- 750 g de carne tocata de porc;

- doua oua;

- o ceapa;

- o lingurita de cimbru uscat;

- cativa catei de usturoi (dupa gust);

- sare si piper/boia (dupa gust);

- putin miez de paine (optional, daca este compozitia moale).

Reteta de chiftele: cum o prepari pe cea mai buna


Pune carnea tocata intr-un bol, apoi sparge ouale peste aceasta. Toaca ceapa si razuieste cateii de usturoi, apoi incorporeaza legumele in compozitia din carne.

Condimenteaza si amesteca totul bine pana obtii un amestec omogena. Daca nu esti multumita de textura preparatului, pune miezul de la o felie ori doua de paine si amesteca totul bine.

Nu pune carnea la prajit imediat, ci mai asteapta timp de 15-20 de minute inainte. Astfel se vor combina armonios toate aromele.

Urmatorul pas il reprezinta formarea chiftelelor dupa dimensiunea dorita. Dupa aceea se pun la prajit in ulei incins.

Le poti servi atat calde, cat si reci, pe post de aperitiv ori alaturi de piure de cartofi si sos de rosii. Indiferent de combinatia pe care o faci, te vei linge pe degete dupa ce vei testa aceasta reteta de chiftele.



Foto: pixabay.com


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carne tocata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piure

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre chiftele

Spune-ne opinia ta despre "Reteta de chiftele: secretul care te ajuta sa obtii preparatul perfect"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 + 6 =

Cele mai citite articole

Te gandesti sa calatoresti singura, insa nu te-ai hotarat unde sa mergi? Probabil ca ai multe ...
Durerile de spate sunt tot mai comune in randul oamenilor de toate varstele, fapt pentru care daca ...
Picioarele fine si frumoase nu se mentin cu usurinta, insa iti propunem o solutie care sa te ajute ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0