Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta de paste cu piept de pui, ciuperci si sos de rosii

Reteta de paste cu piept de pui, ciuperci si sos de rosii
de la 2017-12-28
Reteta de paste cu piept de pui, ciuperci si sos de rosii

Paste cu piept de pui, ciuperci si sos de rosii, reteta perfecta pentru o zi in care sunteti grabite si nu aveti prea mult timp la dispozitie!


Intr-o ora cina dvs. poate fi gata daca aveti cumparaturile facute si ati dezghetat pieptul de pui din timp!

Aveti nevoie de:

- 1 kg piept de pui
- 500 gr paste
- suc de rosii
- 250 gr ciuperci
- mozzarella
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 lingura de boia iute
- cimbru
- oregano
- 2 linguri sare
- 3 catei usturoi
- 1 ardei gras si unul iute
- busuioc verde
- cepe

Mod de preparare:

Puneti pastele la fiert in apa (cu o lingurita de ulei de masline si putina sare) si continuati prin a taia mai intai ingredientele de care aveti nevoie la inceput: taiati ceapa solzisori si puneti-o in tigaie la calit (in putin ulei de masline).

Curatati ciupercile de coaja si taiati-le cubulete, la fel si ardeiul gras si adaugati-le apoi in tigaie. Urmatorul pas este sa sectionati pieptul de pui in bucatele mici si dupa ce se calcesc legumele - in care amestecati constant - il adaugati in tigaie.

Puneti intr-un bol aproximativ 300 gr sos de rosii si diluati-l cu o lingurita de apa. Adaugati condimente: sare si piper dupa gust, putin oregano, busuioc si boia iute si rasturnati amestecul in tigaie.

Daca sunteti adeptul mancarurilor picante, taiati in bucatele mici usturoiul si ardeiul iute si adaugati-le in tigaie cand sosul este aproape gata.

Dupa ce au fiert bine pastele, treceti-le printr-un jet de apa rece si impartiti-le in mod egal in farfurii. Adaugati deasupra sosul rosu cu legume. Asezonati cu un pahar de vin alb. Pofta buna!

O alta reteta pentru cei dragi - salata de paste, piept de pui si castraveti murati>>






Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.15 din 5 - 47 voturi.

Spune-ne opinia ta despre "Reteta de paste cu piept de pui, ciuperci si sos de rosii"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


9 - 7 =

Cele mai citite articole

Ti se rup usor unghiile? Mainile tale dezvaluie multe lucruri despre sanatatea ta, mai ales daca ...
Te gandesti sa calatoresti singura, insa nu te-ai hotarat unde sa mergi? Probabil ca ai multe ...
Micul dejun are un rol important deoarece iti da energia de care ai nevoie pentru a incepe ziua asa ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0