Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Reteta de paste cu piept de pui, ciuperci si sos de rosii

Reteta de paste cu piept de pui, ciuperci si sos de rosii
de la 2016-12-16
Reteta de paste cu piept de pui, ciuperci si sos de rosii

Paste cu piept de pui, ciuperci si sos de rosii, reteta perfecta pentru o zi in care sunteti grabite si nu aveti prea mult timp la dispozitie!


Intr-o ora cina dvs. poate fi gata daca aveti cumparaturile facute si ati dezghetat pieptul de pui din timp!

Aveti nevoie de:

- 1 kg piept de pui
- 500 gr paste
- suc de rosii
- 250 gr ciuperci
- mozzarella
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 lingura de boia iute
- cimbru
- oregano
- 2 linguri sare
- 3 catei usturoi
- 1 ardei gras si unul iute
- busuioc verde
- cepe

Mod de preparare:

Puneti pastele la fiert in apa (cu o lingurita de ulei de masline si putina sare) si continuati prin a taia mai intai ingredientele de care aveti nevoie la inceput: taiati ceapa solzisori si puneti-o in tigaie la calit (in putin ulei de masline).

Curatati ciupercile de coaja si taiati-le cubulete, la fel si ardeiul gras si adaugati-le apoi in tigaie. Urmatorul pas este sa sectionati pieptul de pui in bucatele mici si dupa ce se calcesc legumele - in care amestecati constant - il adaugati in tigaie.

Puneti intr-un bol aproximativ 300 gr sos de rosii si diluati-l cu o lingurita de apa. Adaugati condimente: sare si piper dupa gust, putin oregano, busuioc si boia iute si rasturnati amestecul in tigaie.

Daca sunteti adeptul mancarurilor picante, taiati in bucatele mici usturoiul si ardeiul iute si adaugati-le in tigaie cand sosul este aproape gata.

Dupa ce au fiert bine pastele, treceti-le printr-un jet de apa rece si impartiti-le in mod egal in farfurii. Adaugati deasupra sosul rosu cu legume. Asezonati cu un pahar de vin alb. Pofta buna!


Cum prepari paste bolognese la tine acasa>>



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 17 voturi.

Spune-ne opinia ta despre "Reteta de paste cu piept de pui, ciuperci si sos de rosii"



10 + 10 =

Cele mai citite articole

Supele si ciorbele instant sunt semipreparate cu o valoare nutritiva foarte scazuta, cu un continut ...
Dimineata este cea mai importanta perioada din zi deoarece, in functie de starea psihica pe care ...
In secolul stresului si al poluarii, interactionam zilnic cu peste 80.000 de chimicale toxice, pe ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Foarte interesant.Voi incerca si eu cu siguranta.
va rog sa ne spuneti cum se face usturoiul copt? In ulei sau la cuptor fara nimic, ce durata se ...
Eu am o relatie de 3 ani si avem ampreuna si un copil.Nu stiu de ce se tot cearta cu mine cand el ...

Horoscop zilnic




Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Afla 25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit

Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton