Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.

Cele mai citite articole

Expunerea la soare este benefica organismului atata timp cat sunt respectate orele de plaja ...
Unul dintre cei mai tari coach-i si guru motivationali este, fara doar si poate, Tony Robbins. Va ...
Fattoush si Tabbouleh sunt doua dintre cele mai faimoase salate libaneze din lume. Le gasim sub ...

Top 3 produse nocive

Beiersdorf Hellas AE - Curatare faciala
Coca-Cola HBC - Bauturi carbogazoase

Comentarii articole

Spune-ti parerea
¿Es su hijo demasiado terco y él o ella desean obedecer siempre you.then ...
¿Es su hijo demasiado terco y él o ella desean obedecer siempre you.then ...
¿Es su hijo demasiado terco y él o ella desean obedecer siempre you.then ...

Horoscop zilnic







Retete culinare : Dulciuri

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

de SuntFericita.ro la 09-Apr-2013
Tags:
reteta simpla, cornulete cu rahat, cornulete fragede de post, reteta, cornulete de post

Cautati retete de post? Suntfericita.manager.ro va ofera cele mai delicioasa retete de mancaruri si dulciuri de post.


In Postul Pastelui puteti savura cu placere cornulete cu rahat. Preparati si dvs. cornulete de post dupa o reteta simpla!

Ingrediente pentru cornulete fragede de post:

- 200 g margarina;

- 250 g faina;

- un praf de sare;

- 1 pliculet zahar vanilat;

- 50 ml apa minerala;

- rahat taiat in bucatele potrivite.

Cornulete fragede de post - modalitate de preparare

Faina, margarina, praful de sare si zaharul vanilat se pun intr-un bol si se amesteca bine. Se adauga si cei 50 de ml de apa minerala si  se framanta bine aluatul pana se dezplipeste de pe degete. Compozitia obtinuta se pune intr-un castron si se introduce in frigider.

Dupa aprox. 30 de minute scoateti coca din frigider; intindeti pe masa aluatul cu ajutorul unui sucitor, pana obtineti o foaie subtire pe care o portionam in cate triunghiuri doriti. In mijlocul triunghiurilor se pune un cubulet de rahat si se ruleaza. Cornuletele cu rahat se aseaza in tava si se introduc in cuptorul preincalzit timp de 20-30 de minute pana se rumenesc. Cand sunt gata se scot din cuptor si se presara zahar pudra.

Cornuletele fragede sunt un desert minunat in Postul Pastelui. Dupa cum ati observat, aceasta reteta se prepara foarte usor si nu aveti nevoie de multe ingrediente.

Pofta buna!



Sursa foto: www.sxc.hu
Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!

Cei care au citit articolul "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat" au fost interesati si de...

Gogosi cu iaurt
Atunci cand ai pofta de ceva dulce, gogosile cu iaurt sunt cea mai buna alegere. Sunt atat de bune! Chiar merita incercate! Urmati indicatiile de mai jos si sigur vor fi incantati toti membrii familiei. [detalii]
Prajitura cu caise
Pandispanul cu caise este o prajitura aromata si pufoasa, care se pregateste cu ingrediente pe care le ai deja in bucatarie: oua, zahar, faina, ulei. Sa vedem mai jos cum se prepara prajitura cu caise: [detalii]
Inghetata de zmeura - desert racoritor pentru copii
Ce poate fi mai bun in zilele calduroase de vara decat o inghetata de zmeura facuta in casa? Pentru a pregati acest desert racoritor ai nevoie de fructe bine coapte. [detalii]

Spune-ne opinia ta despre "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat"




7 + 10 =