Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.

Cele mai citite articole

Stiai ca o substanta adaugata in alimentele pe care le consumi in fiecare zi a fost asociata cu o ...
Esti sanatoasa dar ai o stare de indispozitie. Esti nervoasa. Te simti balonata. Ai dureri de cap ...
Astazi ne indreptam atentia catre scortisoara, un ingredient folosit in bucatarie pentru aroma sa ...

Top 3 produse nocive

Beiersdorf Hellas AE - Curatare faciala
Coca-Cola HBC - Bauturi carbogazoase

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Se spune ca monoglutamatul de sodiu este extras din alge. Algele sunt un ,,super aliment deci de ce ...
multumim pt reteta nu se spune nimic despre cafea, lapte sau ceai? in timpul dietei. eu beau cca ...
Multumim! Interesante informatii! Eu folosesc scortisoara la compotul de mere,la placinta..cu ...

Horoscop zilnic







Retete culinare : Dulciuri

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

de SuntFericita.ro la 09-Apr-2013
Tags:
reteta simpla, cornulete cu rahat, cornulete fragede de post, reteta, cornulete de post

Cautati retete de post? Suntfericita.manager.ro va ofera cele mai delicioasa retete de mancaruri si dulciuri de post.


In Postul Pastelui puteti savura cu placere cornulete cu rahat. Preparati si dvs. cornulete de post dupa o reteta simpla!

Ingrediente pentru cornulete fragede de post:

- 200 g margarina;

- 250 g faina;

- un praf de sare;

- 1 pliculet zahar vanilat;

- 50 ml apa minerala;

- rahat taiat in bucatele potrivite.

Cornulete fragede de post - modalitate de preparare

Faina, margarina, praful de sare si zaharul vanilat se pun intr-un bol si se amesteca bine. Se adauga si cei 50 de ml de apa minerala si  se framanta bine aluatul pana se dezplipeste de pe degete. Compozitia obtinuta se pune intr-un castron si se introduce in frigider.

Dupa aprox. 30 de minute scoateti coca din frigider; intindeti pe masa aluatul cu ajutorul unui sucitor, pana obtineti o foaie subtire pe care o portionam in cate triunghiuri doriti. In mijlocul triunghiurilor se pune un cubulet de rahat si se ruleaza. Cornuletele cu rahat se aseaza in tava si se introduc in cuptorul preincalzit timp de 20-30 de minute pana se rumenesc. Cand sunt gata se scot din cuptor si se presara zahar pudra.

Cornuletele fragede sunt un desert minunat in Postul Pastelui. Dupa cum ati observat, aceasta reteta se prepara foarte usor si nu aveti nevoie de multe ingrediente.

Pofta buna!



Sursa foto: www.sxc.hu
Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!

Cei care au citit articolul "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat" au fost interesati si de...

Inghetata de zmeura - desert racoritor pentru copii
Ce poate fi mai bun in zilele calduroase de vara decat o inghetata de zmeura facuta in casa? Pentru a pregati acest desert racoritor ai nevoie de fructe bine coapte. [detalii]
Bomboane cu nuca de cocos
Iti plac biscuitii? Dar nuca de cocos? Reteta prezentata mai jos imbina perfect aceste ingrediente. Iar esenta de rom le ofera bilutelor de cocos o aroma deosebita. [detalii]
Reteta weekend-ului: o dulceata de capsuni altfel
Stiu ca si voi abia asteptati acest sfarsit de saptamana, care pare sa nu prea tina cu noi si vrea sa ne tina in casa. Si daca tot stam in casa, macar sa stam cu spor, nu-i asa? [detalii]

Spune-ne opinia ta despre "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat"




3 + 9 =