Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.

Cele mai citite articole

Cu imaginatie si creativitate, poti transforma balconul intr-un loc de refugiu perfect. Covorasele ...
Daca te-ai hotarat sa tii o cura de slabire sau pur si simplu vrei sa renunti la dulciuri si ...
Pe langa igiena dintilor, pasta de dinti are o multime de intrebuintari practice in gospodarie. ...

Top 3 produse nocive

Beiersdorf Hellas AE - Curatare faciala
SOROLI COLA BRAILA - Bauturi carbogazoase

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Opinia mea, este cã se face reclamã la un drog, denumit popular cafea. Eu nu sunt ...

Horoscop zilnic







Retete culinare : Dulciuri

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

de Munteanu Teodora la 09-Apr-2013
Tags:
reteta simpla, cornulete cu rahat, cornulete fragede de post, reteta, cornulete de post

Cautati retete de post? Suntfericita.manager.ro va ofera cele mai delicioasa retete de mancaruri si dulciuri de post.


In Postul Pastelui puteti savura cu placere cornulete cu rahat. Preparati si dvs. cornulete de post dupa o reteta simpla!

Ingrediente pentru cornulete fragede de post:

- 200 g margarina;

- 250 g faina;

- un praf de sare;

- 1 pliculet zahar vanilat;

- 50 ml apa minerala;

- rahat taiat in bucatele potrivite.

Cornulete fragede de post - modalitate de preparare

Faina, margarina, praful de sare si zaharul vanilat se pun intr-un bol si se amesteca bine. Se adauga si cei 50 de ml de apa minerala si  se framanta bine aluatul pana se dezplipeste de pe degete. Compozitia obtinuta se pune intr-un castron si se introduce in frigider.

Dupa aprox. 30 de minute scoateti coca din frigider; intindeti pe masa aluatul cu ajutorul unui sucitor, pana obtineti o foaie subtire pe care o portionam in cate triunghiuri doriti. In mijlocul triunghiurilor se pune un cubulet de rahat si se ruleaza. Cornuletele cu rahat se aseaza in tava si se introduc in cuptorul preincalzit timp de 20-30 de minute pana se rumenesc. Cand sunt gata se scot din cuptor si se presara zahar pudra.

Cornuletele fragede sunt un desert minunat in Postul Pastelui. Dupa cum ati observat, aceasta reteta se prepara foarte usor si nu aveti nevoie de multe ingrediente.

Pofta buna!



Sursa foto: www.sxc.hu
Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!

Cei care au citit articolul "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat" au fost interesati si de...

Desertul zilei: tarta de mere si nuci
Daca te-ai hotarat sa tii o cura de slabire sau pur si simplu vrei sa renunti la dulciuri si alimentele bogate in calorii, asta nu inseamna ca trebuie sa iti iei gandul de la orice desert. [detalii]
Cum sa faci clatite cu doar 2 ingrediente
Clatitele sunt un desert la indemana oricui. Incearca reteta propusa de noi pentru a pregati cele mai bune clatite! [detalii]
Clatite cu miere si nuci. O reteta propusa de Chef Florin Dumitrescu
Clatitele sunt un desert pe placul tuturor. Florin Dumitrescu, juratul de la emisiunea "Hellís Kitchen - Iadul bucatarilor" a postat pe site-ul sau o reteta de clatite cu miere si nuci. Afla, in randurile de mai jos, cum sa faci clatite ca un adevarat Chef! [detalii]

Spune-ne opinia ta despre "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat"






8 - 6 =