Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.

Cele mai citite articole

Cele mai multe dintre alimentele ambalate si procesate de la magazin sunt pur si simplu bune de ...
Stii serile cand iti aduni copiii de prin parc si acestia iti cer ceva dulce? Ai vrea sa eviti sa ...
In caz ca nu stiai, exista multe utilizari in domeniul beauty ale bicarbonatului de sodiu. Daca le ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Si o mica corectura la ultimul paragraf din articol: acolo e vorba de vaccinul antivariolic, acela ...
Vaccinul antigripal nu te poate proteja de ceea ce nu exista inca la data producerii lui, e ...
Multumesc Doamnei pentru stradania de a lumina mintea oamenilor si de a-i ajuta sa-si ...

Horoscop zilnic







Retete culinare : Dulciuri

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

de SuntFericita.ro la 09-Apr-2013
Tags:
reteta simpla, cornulete cu rahat, cornulete fragede de post, reteta, cornulete de post

Cautati retete de post? Suntfericita.manager.ro va ofera cele mai delicioasa retete de mancaruri si dulciuri de post.


In Postul Pastelui puteti savura cu placere cornulete cu rahat. Preparati si dvs. cornulete de post dupa o reteta simpla!

Ingrediente pentru cornulete fragede de post:

- 200 g margarina;

- 250 g faina;

- un praf de sare;

- 1 pliculet zahar vanilat;

- 50 ml apa minerala;

- rahat taiat in bucatele potrivite.

Cornulete fragede de post - modalitate de preparare

Faina, margarina, praful de sare si zaharul vanilat se pun intr-un bol si se amesteca bine. Se adauga si cei 50 de ml de apa minerala si  se framanta bine aluatul pana se dezplipeste de pe degete. Compozitia obtinuta se pune intr-un castron si se introduce in frigider.

Dupa aprox. 30 de minute scoateti coca din frigider; intindeti pe masa aluatul cu ajutorul unui sucitor, pana obtineti o foaie subtire pe care o portionam in cate triunghiuri doriti. In mijlocul triunghiurilor se pune un cubulet de rahat si se ruleaza. Cornuletele cu rahat se aseaza in tava si se introduc in cuptorul preincalzit timp de 20-30 de minute pana se rumenesc. Cand sunt gata se scot din cuptor si se presara zahar pudra.

Cornuletele fragede sunt un desert minunat in Postul Pastelui. Dupa cum ati observat, aceasta reteta se prepara foarte usor si nu aveti nevoie de multe ingrediente.

Pofta buna!



Sursa foto: www.sxc.hu
Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!

Cei care au citit articolul "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat" au fost interesati si de...

Cea mai simpla reteta: Prajitura cu mere
Stii serile cand iti aduni copiii de prin parc si acestia iti cer ceva dulce? Ai vrea sa eviti sa cumperi nu stiu ce napolitane invelite in ciocolata, ursuletii gumati despre care ai aflat ca sunt otrava pentru organism si chiar popcornul de pus la microunde. Iti propunem atunci ceva foarte simplu si gustos care nici nu necesita o indemanare deosebita. [detalii]
Revolutioneaza inghetata pe bat cu Jamie Oliver
Cand vine vorba de mancat, nicio zi nu trebuie sa fie una obisnuita. Iar Jamie Oliver are nenumarate retete care te invata exact asta: cum sa transformi bucataria in cea mai iubita camera din casa. Aduna familia intreaga cu tine pentru ca si cei mici trebuie sa cunoasca proprietatile alimentelor si cum este cel mai bine sa le prepari. [detalii]
Paine cu banane
De ce paine cu banane, va intrebati? Ei bine, daca tot ne dorim sa fim eco, de ce sa nu folosesti tot ce ti-a mai ramas prin frigider. Ganditi-va la toate alimentele expirate pe care le aruncati... Mie de multe ori mi s-a intamplat sa merg la magazin, sa achizitionez un produs, numai ca acesta sa ajunga sa se strice pe raftul frigiderului. Deloc ecologic. Dar exista modalitati sa evitam acest lucru. [detalii]


Spune-ne opinia ta despre "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat"




1 + 10 =