Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.

Cele mai citite articole

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Tel Aviv, un mic dejun copios ...
Specialistii spun ca sunt o multime de factori care pot influenta declansarea dorintei de a manca. ...
Zaharul se ascunde si in alimentele considerate sanatoase. Putine persoane stiu ca un bol de ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cred ca intradevar conteaza f.mult starea psihica in astfel de boala nenorocita
Ella, reciteste articolul!!! Este vorba despre uleiul de in. Nu scrie nicaieri de consumul ...
Foarte nedocumentat articolul! Nu se consuma seminte Óntregi Ón caz de strictura esofagiana, ...

Horoscop zilnic







Retete culinare : Dulciuri

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

de SuntFericita.ro la 09-Apr-2013
Tags:
reteta simpla, cornulete cu rahat, cornulete fragede de post, reteta, cornulete de post

Cautati retete de post? Suntfericita.manager.ro va ofera cele mai delicioasa retete de mancaruri si dulciuri de post.


In Postul Pastelui puteti savura cu placere cornulete cu rahat. Preparati si dvs. cornulete de post dupa o reteta simpla!

Ingrediente pentru cornulete fragede de post:

- 200 g margarina;

- 250 g faina;

- un praf de sare;

- 1 pliculet zahar vanilat;

- 50 ml apa minerala;

- rahat taiat in bucatele potrivite.

Cornulete fragede de post - modalitate de preparare

Faina, margarina, praful de sare si zaharul vanilat se pun intr-un bol si se amesteca bine. Se adauga si cei 50 de ml de apa minerala si  se framanta bine aluatul pana se dezplipeste de pe degete. Compozitia obtinuta se pune intr-un castron si se introduce in frigider.

Dupa aprox. 30 de minute scoateti coca din frigider; intindeti pe masa aluatul cu ajutorul unui sucitor, pana obtineti o foaie subtire pe care o portionam in cate triunghiuri doriti. In mijlocul triunghiurilor se pune un cubulet de rahat si se ruleaza. Cornuletele cu rahat se aseaza in tava si se introduc in cuptorul preincalzit timp de 20-30 de minute pana se rumenesc. Cand sunt gata se scot din cuptor si se presara zahar pudra.

Cornuletele fragede sunt un desert minunat in Postul Pastelui. Dupa cum ati observat, aceasta reteta se prepara foarte usor si nu aveti nevoie de multe ingrediente.

Pofta buna!



Sursa foto: www.sxc.hu
Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!

Cei care au citit articolul "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat" au fost interesati si de...

Briose cu dovleac si nuci
Briosele cu dovleac au o textura pufoasa si sunt un delicu perfect pentru o zi de toamna. Vezi mai jos care sunt ingredientele necesare pentru aceasta reteta! [detalii]
Prajitura cu pere si scortisoara - desert cu aroma de toamna
Nucile maruntite se potrivesc foarte bine cu scortisoara si perele moi iar rezultatul este delicios. pentru aceasta reteta se pot folosi si alte fructe, cum ar fi merele. Prajitura merge de minune cu o cafea! [detalii]
Chec cu cacao si nuca - reteta de post
Astazi va prezentam o reteta de post, un chec aromat si pufos, cu cacao, nuca si scortisoara. Dupa preferinte, mai puteti adauga ciocolata neagra maruntita. Este delicios, trebuie sa-l incercati! [detalii]

Spune-ne opinia ta despre "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat"




7 - 1 =