Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.

Cele mai citite articole

Tinute in frigider, anumite alimente isi pierd aroma si textura. Spre exemplu, stiai ca, la rece, ...
Curele de slabire nu dau intotdeauna rezultatele pe care le dorim. Sunt cazuri in care dupa 6 ...
Moda nu tine cont de varsta, de aspectul fizic sau de cati bani avem in portofel. Cine spune ca nu ...

Top 3 produse nocive

Beiersdorf Hellas AE - Curatare faciala
PepsiCo - Bauturi carbogazoase

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Am imbatrinit si aceste lucruri nu le-am cunoscut in totalitate-multumesc celor ce le-au publicat
Multumesc pentru sfaturile oferite!
vasul e un vas Jena, yenna nu exista

Horoscop zilnic







Retete culinare : Dulciuri

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

de SuntFericita.ro la 09-Apr-2013
Tags:
reteta simpla, cornulete cu rahat, cornulete fragede de post, reteta, cornulete de post

Cautati retete de post? Suntfericita.manager.ro va ofera cele mai delicioasa retete de mancaruri si dulciuri de post.


In Postul Pastelui puteti savura cu placere cornulete cu rahat. Preparati si dvs. cornulete de post dupa o reteta simpla!

Ingrediente pentru cornulete fragede de post:

- 200 g margarina;

- 250 g faina;

- un praf de sare;

- 1 pliculet zahar vanilat;

- 50 ml apa minerala;

- rahat taiat in bucatele potrivite.

Cornulete fragede de post - modalitate de preparare

Faina, margarina, praful de sare si zaharul vanilat se pun intr-un bol si se amesteca bine. Se adauga si cei 50 de ml de apa minerala si  se framanta bine aluatul pana se dezplipeste de pe degete. Compozitia obtinuta se pune intr-un castron si se introduce in frigider.

Dupa aprox. 30 de minute scoateti coca din frigider; intindeti pe masa aluatul cu ajutorul unui sucitor, pana obtineti o foaie subtire pe care o portionam in cate triunghiuri doriti. In mijlocul triunghiurilor se pune un cubulet de rahat si se ruleaza. Cornuletele cu rahat se aseaza in tava si se introduc in cuptorul preincalzit timp de 20-30 de minute pana se rumenesc. Cand sunt gata se scot din cuptor si se presara zahar pudra.

Cornuletele fragede sunt un desert minunat in Postul Pastelui. Dupa cum ati observat, aceasta reteta se prepara foarte usor si nu aveti nevoie de multe ingrediente.

Pofta buna!



Sursa foto: www.sxc.hu
Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!

Cei care au citit articolul "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat" au fost interesati si de...

Budinca de macaroane cu branza. O bunatate!
Cand ai musafiri care vor ceva dulce langa o cafea, budinca de macaroane si branza este alegerea ideala. Se prepara in doar 30 de minute si are o aroma divina! [detalii]
Desertul verii: Spuma de capsuni
Vreti sa gatiti ceva usor, natural si care sa nu dureze mult timp de preparare? Spuma de capsuni reprezinta desertul vedeta al acestei veri. [detalii]
Cheesecake cu banane - reteta fara coacere
Cheesecake-ul cu banane este o prajitura racoroasa, potrivita pentru zilele de vara. Este aromata si...pur si simplu, delicioasa! [detalii]

Spune-ne opinia ta despre "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat"




10 - 7 =