Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.

Cele mai citite articole

Gluma este binevenita intotdeauna pentru ea in sinea ei este un adevarat remediu naturist ...
Starea de oboseala continua este foarte des intalnita si nu este un fenomen comun al persoanelor ...
Cardamomul reprezinta unul dintre cele mai pretioase condimente din lume, alaturi de turmeric, ...

Top 3 produse nocive

Oxfam Fairtrade - Ceai
Beiersdorf Hellas AE - Curatare faciala

Comentarii articole

Spune-ti parerea
The ultimate strategy for babyliss you are able to understand about this afternoon. just reduced ...
The very best magic formula for babyliss for you to learn straight away. Designer Christian ...
Marketplace News : babyliss Understood to be An Absolute Must These days the latest raiders #20 ...

Horoscop zilnic







Retete culinare : Dulciuri

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

de SuntFericita.ro la 09-Apr-2013
Tags:
reteta simpla, cornulete cu rahat, cornulete fragede de post, reteta, cornulete de post

Cautati retete de post? Suntfericita.manager.ro va ofera cele mai delicioasa retete de mancaruri si dulciuri de post.


In Postul Pastelui puteti savura cu placere cornulete cu rahat. Preparati si dvs. cornulete de post dupa o reteta simpla!

Ingrediente pentru cornulete fragede de post:

- 200 g margarina;

- 250 g faina;

- un praf de sare;

- 1 pliculet zahar vanilat;

- 50 ml apa minerala;

- rahat taiat in bucatele potrivite.

Cornulete fragede de post - modalitate de preparare

Faina, margarina, praful de sare si zaharul vanilat se pun intr-un bol si se amesteca bine. Se adauga si cei 50 de ml de apa minerala si  se framanta bine aluatul pana se dezplipeste de pe degete. Compozitia obtinuta se pune intr-un castron si se introduce in frigider.

Dupa aprox. 30 de minute scoateti coca din frigider; intindeti pe masa aluatul cu ajutorul unui sucitor, pana obtineti o foaie subtire pe care o portionam in cate triunghiuri doriti. In mijlocul triunghiurilor se pune un cubulet de rahat si se ruleaza. Cornuletele cu rahat se aseaza in tava si se introduc in cuptorul preincalzit timp de 20-30 de minute pana se rumenesc. Cand sunt gata se scot din cuptor si se presara zahar pudra.

Cornuletele fragede sunt un desert minunat in Postul Pastelui. Dupa cum ati observat, aceasta reteta se prepara foarte usor si nu aveti nevoie de multe ingrediente.

Pofta buna!



Sursa foto: www.sxc.hu
Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!

Cei care au citit articolul "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat" au fost interesati si de...

Desertul verii: Spuma de capsuni
Vreti sa gatiti ceva usor, natural si care sa nu dureze mult timp de preparare? Spuma de capsuni reprezinta desertul vedeta al acestei veri. [detalii]
Cheesecake cu banane - reteta fara coacere
Cheesecake-ul cu banane este o prajitura racoroasa, potrivita pentru zilele de vara. Este aromata si...pur si simplu, delicioasa! [detalii]
Gogosi cu iaurt
Atunci cand ai pofta de ceva dulce, gogosile cu iaurt sunt cea mai buna alegere. Sunt atat de bune! Chiar merita incercate! Urmati indicatiile de mai jos si sigur vor fi incantati toti membrii familiei. [detalii]

Spune-ne opinia ta despre "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat"




3 + 6 =