Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Politica noastra de Cookies.

Cele mai citite articole

Bananele contin substante active esentiale pentru sanatatea organismului. Spre exemplu, fiecare ...
Trecerea de la un anotimp la altul reprezinta o etapa sensibila pentru organismul nostru. Din acest ...
Exista foarte multe ingrediente cu ajutorul carora poti prepara deserturi foarte gustoase in Postul ...

Top 3 produse nocive

Beiersdorf Hellas AE - Curatare faciala
SOROLI COLA BRAILA - Bauturi carbogazoase

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Multumesc pentru pretioasele informatii.Daca am adaugat zeama de lamaie la salata de sfecla cruda, ...
Super buna si economica!Usor de realizat!
Ma intereseaza articolele de sanatate si va multumesc pentru informatiile pe care le impartasiti cu ...

Horoscop zilnic







Retete culinare : Dulciuri

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat

de SuntFericita.ro la 09-Apr-2013
Tags:
reteta simpla, cornulete cu rahat, cornulete fragede de post, reteta, cornulete de post

Cautati retete de post? Suntfericita.manager.ro va ofera cele mai delicioasa retete de mancaruri si dulciuri de post.


In Postul Pastelui puteti savura cu placere cornulete cu rahat. Preparati si dvs. cornulete de post dupa o reteta simpla!

Ingrediente pentru cornulete fragede de post:

- 200 g margarina;

- 250 g faina;

- un praf de sare;

- 1 pliculet zahar vanilat;

- 50 ml apa minerala;

- rahat taiat in bucatele potrivite.

Cornulete fragede de post - modalitate de preparare

Faina, margarina, praful de sare si zaharul vanilat se pun intr-un bol si se amesteca bine. Se adauga si cei 50 de ml de apa minerala si  se framanta bine aluatul pana se dezplipeste de pe degete. Compozitia obtinuta se pune intr-un castron si se introduce in frigider.

Dupa aprox. 30 de minute scoateti coca din frigider; intindeti pe masa aluatul cu ajutorul unui sucitor, pana obtineti o foaie subtire pe care o portionam in cate triunghiuri doriti. In mijlocul triunghiurilor se pune un cubulet de rahat si se ruleaza. Cornuletele cu rahat se aseaza in tava si se introduc in cuptorul preincalzit timp de 20-30 de minute pana se rumenesc. Cand sunt gata se scot din cuptor si se presara zahar pudra.

Cornuletele fragede sunt un desert minunat in Postul Pastelui. Dupa cum ati observat, aceasta reteta se prepara foarte usor si nu aveti nevoie de multe ingrediente.

Pofta buna!



Sursa foto: www.sxc.hu
Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!

Cei care au citit articolul "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat" au fost interesati si de...

VIDEO: Cum sa prepari o negresa delicioasa cu doar 2 ingrediente
Cand aveti pofta de ceva dulce, incercati aceasta reteta simpla! Haideti sa descoperim Ómpreuna cum se prepara negresa cu Nutella. [detalii]
Reteta de mucenici moldovenesti
Romanii sarbatoresc pe 9 martie Sarbatoarea Sfintilor 40 de Mucenici, iar traditia spune ca femeile gatesc mucenicii, iar barbatii beau 40 de pahare de vin. [detalii]
Reteta bomboanelor care nu ingrasa, recomandata de Carmen Bruma
Cunoscuta pentru promovarea unui stil de viata sanatos, Carmen Bruma poate sa fie un exemplu pentru majoritatea femeilor care isi doresc o silueta de vis. Vedeta ne recomanda sa fim atente la ce mancam si sa facem sport, deoarece poate schimba radical modul de viata. Carmen a descoperit o reteta de bomboane care nu ingrasa. Iata cat de usor de prepara! [detalii]

Spune-ne opinia ta despre "Reteta de post - Cornulete fragede cu rahat"






10 - 3 =