1 kg cartofi
2 morcovi
2 albusuri de ou, fierte
3 castraveti murati taiati marunt
200 g faina
250 g pesmet
1-2 linguri boia dulce
2-3 catei de usturoi zdrobiti (optional)
condimente dupa gust
Morcovii si cartofii se fierb si se dau pe razatoare. Se amesteca impreuna cu albusurile fierte si cu celelalte ingrediente si se adauga sare si piper dupa gust. In cazul in care compozitia este prea moale, se mai adauga pesmet. Se lasa la rece o jumatate de ora. Aluatul se modeleaza sub forma de crochete care se prajesc in ulei. Se scurg de ulei pe prosoape de hartie si se servesc atat calde, cat si reci.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.45
din 5
- 19 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!