Este un aliment recomandat pentru scaderea nivelului de colesterol rau. Totodata, stabilizeaza nivelul de zahar din sange si previne riscul bolilor grave de inima.
Ingrediente:
- 3 medalioane de somon;
- 2 lamai;
- rozmarin;
- ulei de masline;
- sare si piper.
Cum se prepara somonul la cuptor:
Rondelele de somon se asezoneaza cu sare si piper si se aseaza in tava in care am pus inainte hartie de copt. Se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie. Tava cu somon se introduce in cuptorul incins pentru 20 de minute, pana se rumeneste pestele.
Nu trebuie lasat foarte mult in cuptor pentru ca se usuca si nu va mai fi foarte fraged.
Va asigur ca este un preparat genial, are un gust minunat si poate fi servit alaturi de garnitura preferata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.88
din 5
- 12 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!