Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta rapida pentru o cina linistita

Reteta rapida pentru o cina linistita
Reteta rapida pentru o cina linistita

Nu ai prea mult timp la dispozitie? Ai prefera ca, in loc sa gatesti, sa citesti o carte sau sa te uiti la filmul "Hotul de carti"? Si noi am avut aceeasi problema, asa ca ne-am gandit sa incropim cate ceva foarte simplu, pentru a ne bucura si papilele gustative si pofta de leneveala.


Paste cu creveti, praz si spanac
Portii: 4 / Timp de preparare: 10 min. / Timp de pregatire: 20 min.
Ingrediente:
400 g de fusilli sau alt tip de paste scurte
2 linguri de unt nesarat
2 fire de praz (numai partea alba si verde deschis), taiate in jumatate apoi in cubulete
Sare si piper negru macinat
450 g creveti curatati 
Coaja rasa de la 1 lamaie
100 g smantana
250 g baby spinach
Instructiuni:
1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet. Scurge-le si pune-le la loc in cratita.
2. Intre timp, incalzeste untulintr-o tigaie cu deschidere mare, la foc mediu. Adauga prazul, ½ linguri de sare si ¼ linguri de piper si amesteca ocazional, pana cand se inmoaie prazul, 3 pana la 5 minute.
3. Adauga crevetii si coaja de lamaie si gateste, scuturand frecvent tigaia, pana cand crevetii capata o culoare uniforma, 4, 5 minute.
4. Adauga smantana si ½ linguri de sare la patele din cratita si da drumul la foc mediu, amestecand, pana cand sosul capata consistenta, 1-2 minute. Adauga amestecul cu creveti si spanacul si scutura bine cratita.
Truc: Daca vrei sa ii dai retetei o aroma mai bogata, adauga o jumatate de pahar de vin alb sec dupa inmuierea prazului. Tine pe foc pana la evaporarea vinului, inainte de a adauga crevetii si coaja de lamaie.
Informatii nutritionale ale retetei/ pe portie
Calorii: 691
Grasimi: 26 g
Grasimi saturate: 15 g
Colesterol: 249 m
Sodiu: 791 mg
Proteine: 38 g
Carbohidrati: 80 g
Zahar: 5 g
Fibre: 7 g
Fier: 9 mg
Calciu: 184 mg
 



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spanac

Spune-ne opinia ta despre "Reteta rapida pentru o cina linistita"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 - 3 =

Cele mai citite articole

Viata ne aduce pe toti in momente in care simtim ca nu mai putem sa ne ridicam de jos, ca nu mai ...
Un studiu demonstreaza ce se intampla atunci cand mai multe antibiotice sunt combinate, iar anumite ...
Cele mai importante beneficii ale ceaiului de lavanda includ relaxarea corpului, reducerea ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Vreu un regim care nu mi se face foame nici pofta de dulce si care sa ma ...
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0