Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Reteta rapida: Pui Cacciatore

Reteta rapida: Pui Cacciatore
Reteta rapida: Pui Cacciatore

Carnea de pui se gateste repede si este o optiune sanatoasa pentru orice masa. Sa depasim insa obsesia pentru pieptul de pui la gratar si sa ne provocam gustul cu aceasta reteta italieneasca simple. Aroma puiului este data, in acest caz, de uleiul de masline si de vinul rosu. Mancarea se serveste cu paste integrale. Are doar 250 de calorii pe portie!


Timp de preparare: 12 minute; 
Timp de coacere: 20 de minute
Portii (pentru ingredientele recomandate): 4 (marimea portiei: 1 bucata piept pui cu 1/4 pahar de sos)
Informatii nutritionale
Calorii pe portie: 250
Grasimi pe portie: 6g
Grasimi saturate pe portie: 1g
Grasimi monosaturate pe portie: 3g
Grasimi polisaturate pe portie: 1g
Proteinepe portie: 31g
Carbohidrati pe portie: 11g
Fibre pe portie: 2g
Colesterol pe portie: 78mg
Fier pe portie: 2mg
Sodiu pe portie: 567mg
Calciu pe portie: 88mg

Ingrediente

2 lingurite de ulei de masline
4 bucati de piept de pui dezosat, fara piele
3/4 lingurita de sare
1/4 lingurita de piper negru, preferabil proaspat macinat
1 ardei galben sau verde taiat in fasii
2 ciuperci mai mari taiate felii
1/2 pahar de vin rosu sec
1 1/2 pahare de sos de rosii cu busuioc (se poate folosi sos de paste, gata ambalat)
2 lingurite de patrunjel praospat tocat
 

Preparare

1. Incalzim uleiul in tigaie la foc mediu. Adaugam puiul. Asezonam cu 1/2 lingurita de sare si piper. Gatim cate 4 minute pe fiecare parte. Punem puiul pe o farfurie.
2. Amestecam ardeiul si ciupercile in tigaie, la foc mediu. Aruncam deasupra 1/4 lingurita de sare. Gatim pentru 4 minute, amestecand din cand in cand. Adaugam vinul si lasam sa se inmoaie totul 2 minute. Amestecam, adaugand si sosul de rosii. Punem si puiul in tigaie. Dam focul mai mic si lasam sa fiarba totul, intorcand puiul o data, vreme de 4 minute sau pana este gata carnea. Aruncam deasupra o ploaie de patrunjel.

Bine de stiut

Aceasta gustare plina de proteine poate fi innobilata cu orez sau paste integrale, chiar cu o chifla din cereale integrale. Fibrele ne vor ajuta sa ramanem satule mai multa vreme.
 



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta rapida

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pui

Spune-ne opinia ta despre "Reteta rapida: Pui Cacciatore"



4 - 3 =

Cele mai citite articole

Femeile viseaza inca din copilarie la o nunta si la un sot ca in povesti, insa viata ofera lectii ...
Cu toate ca am avansat tehnologic foarte mult in ultimele decenii, inca stim foarte putine lucruri ...
Rolul acestui test psihologic este de a te ajuta sa descoperi ce se afla in latura ascunsa a ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Se stie ca un nivel scăzut de testosteron la bărbați este asociat cu ...
Îmi doresc dar nu cred că voi reusi cu vânzarea acestor ...
CUPTOR CU MICROUNDE. UNDE TRAITI FRATILOR. CUPTORUL CU MICROUNDE = MOARTE CURATA. RUSI DIN 1976 NU ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton
0