Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni
de la 2015-06-09
Dulceata de capsuni

Stiu ca si voi abia asteptati acest sfarsit de saptamana, care pare sa nu prea tina cu noi si vrea sa ne tina in casa. Si daca tot stam in casa, macar sa stam cu spor, nu-i asa?


Daca nu aveti alte planuri "culinare", reteta acestui weekend, sau chiar a acestui sezon as avea curaj sa spun, este dulceata de capsuni.

Cum sa faceti o dulceata de capsuni altfel:

Ingrediente pentru dulceata de capsuni:

- 3 kilograme de capsuni
- 1,2 kilograme zahar
- 1 lamaie
- 100 mililitri de rom brun

Mod de preparare:

Spalati bine capsunile, indepartati coditele si asezati-le intr-un vas adanc. Adaugati zaharul si lasati vasul la frigider pana a doua zi.

Apoi, separati fructele de zeama lasata, radeti coaja de lamaie si apoi stoarceti lamaia. Atat coaja razuita, cat si zeama de lamaie, adaugati-le peste zeama lasata peste noapte de capsuni si lasati-le sa fiarba la foc mic, timp de 40 de minute.

Amestecati compozitia pana se omogenizeaza, iar dupa 20 de minute adaugati fructele si esenta de rom. Amestecati in continuare inca aproximativ 20 de minute.

Timpul total de preparere este de aproximativ 80 minute

Intre timp, puneti cateva borcane (in care vreti sa depozitati dulceata) la cuptor, sa se incalzeasca. Cand dulceata devine omogena, puneti-o la borcane, sigilati-le bine, intoarceti-le cu capul in jos si acoperiti-le cu un prosop de bucatarie.

Recomandare: serviti abia dupa racire, dupa minim 24 de ore. Cei mici vor fi incantati! Pofta buna!

Dar ce ziceti de o tarta cu gem de capsuni?






Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre capsuni

Spune-ne opinia ta despre "Dulceata de capsuni"



10 - 9 =

Cele mai citite articole

Oamenii se simt intotdeauna intimidati in fata unei persoane care are personalitate puternica. ...
Cat de simplu ar fi daca am vedea de la inceputul unei legaturi sentimentale o stampila care sa ne ...
Mastile faciale naturale pot face minuni pentru tenul si, cel mai sigur, te vor revigora!

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton
0